Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HRVATSKA LUTRIJA

Hrvatska Lutrija - pokušaji prevare putem lažnih poziva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obavještavamo sve građane i igrače da se ovih dana pojavio još jedan način kojim ih se pokušava obmanuti i prevariti, ovog puta uz zloupotrebu imena Hrvatske Lutrije.

 Službu podrške igračima i korisnicima Hrvatske Lutrije kontaktiralo je više osoba koje su, kao navodni dobitnici „nagradnih srećaka“, primile pozive s nepoznatih brojeva telefona. Pozivatelji su se predstavljali kao zaposlenici Hrvatske Lutrije te u svrhu navodne predaje ostvarenih dobitaka, od istih tražili informacije o njihovim kućnim adresama.

Pročitajte i ovo Ilustracija statistike za 2023. Hrvati prošle godine osvojili milijune! Evo koja igra na sreću im je bila najunosnija Ilustracija tajna uspjeha Sretni igrači podigli više od 200.000 eura u Lutriji: Jedan kaže da nije nikome rekao, ali zna se otkud je

 Ovim putem želimo upozoriti sve građane i igrače da ne nasjedaju na ovakve ili slične vrste prijevara i poziva.
Hrvatska Lutrija sve promocije i nagradne igre, kao i rezultate istih, objavljuje na svojim službenim internetskim stranicama. Ujedno, zahvaljujemo svim ljudima koji su nam se javili i prijavili ovakve slučajeve te nam time dali mogućnost da, o pokušajima prevara, upozorimo i širu javnost.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene