Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opustošio kasicu-prasicu

Dječak potrošio životnu ušteđevinu svojih roditelja na slatkiše!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devetogodišnji dječak ispraznio je kasicu-prasicu svojih roditelja i potrošio više od 3000 eura na slatkiše.

Dječak iz ukrajinskog grada Konotopa otuđio je cijelu obiteljsku ušteđevinu koju su njegovi roditelji skrivali u kauču u dnevnoj sobi, piše RIA Novosti. 'Nestanak novca prvi je zamijetio dječakov otac koji je to i prijavio policiji', rekla je Tatjana Kušnerova iz policije Konotopa.

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci Nestao je Angel Tarandek Jeste li ga vidjeli? Policija moli za pomoć: Drugi put u mjesec dana nestao je Angel

Nakon kraće obiteljske svađe dječak je priznao da je upravo on uzeo novac jer si je želio kupiti slatkiše, no novac je uzeo još nekoliko puta i uskoro 'spiskao' oko 3000 eura.

>> Skrivao novac u pećnici pa mu ga žena zapalila kuhajući ručak!

Novac je bio pohranjen u eurima i dolarima, a dječak je od poznanika obitelji, za kojeg je utvrđeno da ima mentalnih poteškoća, tražio da mu novac promijeni u ukrajinske grivnje. Budući da je kupio golemu slatkiša, dječak nije mogao sve sam pojesti, pa je podijelio s prijateljima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene