Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koji peh

Skrivao novac u pećnici pa mu ga žena zapalila kuhajući ručak!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je muškarac svoj novac skrio ondje gdje bi rijetkima palo na pamet - u pećnicu. Šteta što se njegova supruga, koja inače ne kuha, sjetila baš toga dana pripremiti ukusnu piletinu.

Muškarac iz Australije je zasigurno mislio kako je pronašao savršeno mjesto za skrivanje svog novca, ali je taj isti novac završio onako kako je završila piletina koja mu je toga dana bila servirana na stolu - pečen.

>> Greškom mu ukinuli limit na računu, potrošio 1,5 milijuna dolara

To bi možda i bilo smiješno da nesretni muškarac nije prodao svoj automobil kako bi otplatio kredit i skinuo hipoteku sa svoje imovine. Plan bi mu možda i uspio da njegova supruga toga dana nije odlučila pripremiti pečenu piletinu za svoju obitelj. 'Ona nikad ne koristi tu pećnicu, a to je bilo sve što sam imao. Taj novac je trebao biti za hipoteku', rekao je shrvani muškarac. On je, nakon nesreće, pokušao položiti novac u lokalnu banku, ali su mu odbili omogućiti transakciju, piše NBC.

>>
Beskućnik pronašao torbu sa 60.000 eura i smije ih zadržati!

Australska banka rezervi ima politiku prema kojoj korisnici koju su oštećeni moraju odnijeti svoj račun u lokalnu banku, a one su njegov zahtjev već odbile. 'Ako imate nekoliko dijelova oštećene novčanice, središnja banka će vam isplatiti određenu vrijednost s obzirom na dijelove koje imate, a kombinirana vrijednost bi trebala biti nominalna vrijednost originalne novčanice', objasnio je policajac.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan"

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene