Obavijesti Video Pretražite Navigacija
RUKOMETNA GROZNICA HRVATSKE LUTRIJE

Denis Požar iz Duge Rese osvojio je 100.000 kuna

PR
PR
Rukometna groznica, nagradna igra Kladionice Hrvatske Lutrije, donijela je sreću gospodinu Denisu Požaru dobitniku 100.000 kuna na potrošačkoj kartici HPB-a.

  Hrvatska Lutrija je sretnom dobitniku primopredaju nagrade začinila i malim iznenađenjem – nagradu mu je uručio reprezentativac Tin Kontrec.

Denis nam je oduševljeno ispričao: „Ni u snu se nisam nadao ovakvom iznenađenju, naime nazvali su me iz Hrvatske Lutrije i rekli da sam osvojio 100 000 kuna, glavnu nagradu u nagradnoj igri Rukometna groznica. U prvom trenu sam pomislio da se netko šali, a kada sam shvatio da se ne radi o šali, mojoj sreći nije bilo kraja! Pristao sam se pojaviti u javnosti. Naime za mene je sve ovo samo igra, igram radi zabave i uvijek igram u najboljoj kladionici. Naravno u kladionici Hrvatske Lutrije. Zašto je najbolja? Pogledajte što sam osvojio! Osim toga imao sam privilegiju da mi nagradu predaju Jelena Glišić i Tin Kontrec! Rukomet mi je najdraži sport, a da nije, sigurno bi postao."

Čestitamo Denisu koji je igrao putem interneta. Pozivamo i druge željne zabave da navrate u bolju kladionicu na webu - www.lutrija.hr ili na prodajnim mjestima diljem Hrvatske kako bi se uvjerili da je u Hrvatskoj Lutriji igra zabavna.

Pročitajte i ovo Ilustracija statistike za 2023. Hrvati prošle godine osvojili milijune! Evo koja igra na sreću im je bila najunosnija Ilustracija tajna uspjeha Sretni igrači podigli više od 200.000 eura u Lutriji: Jedan kaže da nije nikome rekao, ali zna se otkud je

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene