Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dani beba ponovo u Westgateu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Westgate Shopping City ponovno će ugostiti brojne izlagače sajma Dani beba, djece i trudnica, najvećeg sajma te tematike u ovom dijelu Europe.

 Kao i sva dosadašnja, i ovo 22. izdanje sajma od 27. do 29. studenog donosi posebne ponude i popuste na proizvode specijaliziranih proizvođača. Istog vikenda očekuju vas i brojne nagradne igre, bogat zabavni sadržaj i popularni Late Night Shopping s odličnim pogodnostima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dani beba, djece i trudnica u Westgateu Slika nije dostupna Proslavimo zajedno 7. rođendan Westgatea

Na nadolazećem sajmu, u ugodnom prostoru Westgatea, mnogobrojni će izlagači predstaviti raznoliku ponudu proizvoda i opreme za bebe, djecu i roditelje, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Sajam Dani beba, djece i trudnica roditeljima omogućava da se na jednom mjestu upoznaju s ponudom i brojnim novitetima, degustiraju nove proizvode te dobiju sve informacije i savjete vezane za roditeljstvo, porođaj i prehranu beba.

Osim izložbeno prodajnog prostora, pripremljen je i bogat zabavni program. U opuštenom prostoru Westgatea tijekom cijelog vikenda najmlađe posjetitelje očekuju edukativne i zabavne radionice, nastupi plesnih grupa i dječjih zborova, druženje s veselim maskotama te zabava u Kid's World igraonici.

Posebna atrakcija za sve posjetitelje specijalne su sajamske ponude zbog kojih je najveći trgovački centar u Hrvatskoj baš svake godine nezaobilazno mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice. Vidimo se u Westgateu!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene