Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požrtvovna majka

Baka rodila svoju unuku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
5. sprnja rođena je malena djevojčica Elle Cynthia. Djeca se rađaju svaki dan pa zatšto je ova djevojčica posebna? Ovu djevojčicu na svijet nije donijela njena mama, već baka.

Prije dvije godine Emily je dijagnosticiran rak grlića maternice zbog čega nije mogla zatrudniti. Njena majka, Cindy Reutzel, ponudila je kćeri i njenom suprugu da im bude surogat majka. Par ju prvo nije ozbiljno doživio, međutim nakon konzulatcije sa ginekologom, koji im je objasnio da nema prepreke da baka iznosi trudnoću, Emily i Mike, odlučili su se upustiti u ovaj pothvat.

Pročitajte i ovo Ilustracija 30 godina zatvora Dijete joj umrlo nakon porođaja pa osuđena za pobačaj: "Prestanite optuživati ​​i progoniti druge nevine žene poput mene" Slika nije dostupna Čuto fetalne operacije PODUHVAT LIJEČNIKA KOJI SE PAMTI Djevojčica koja je rođena dva puta

Nakon psihološke evaluacije i hormonalne manipulacije, kojom se tijelo pripremalo za trudnoću, ginekologica je konačno implantirala embrio u Cindyinu maternicu.
Nije to bio lak proces za Cindy, pogotovo uz svakodnevne hormonalne inekcije, ali znala je da će time doprinjeti neizmjernoj sreći svoje kćeri.

>> Rodila istovremeno sina i unuka

' Misao da Emily i Mike ne mogu imati djecu i s njima podijeliti svoje živote jednostavno mi je slamala srce', rekla je Cindy, koja je izvršna direktorica medicinske fundacije u Chicagu.' Samo sam htjela svojoj kćeri omogućiti nevjerojatnu povezanost sa drugim živim bićem kakvu imamo nas dvije', nadodala je.

Malena Elle Cynthia je rođena bez ikakvih komplikacija, te se i ona i baka dobro osjećaju. Baka Cindy je rekla kako bi bez razmišljanja sve ponovila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene