Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomogla kćeri

Rodila istovremeno sina i unuka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena iz Mainea u SAD-u rodila je istovremeno sina i unuka.

Naime, kći 49-godišnje Linde Sirois htjela je dijete, ali ima problema sa srcem i trudnoća joj je predstavljala velik rizik po zdravlje. Njezina majka Linda ponudila se i postala surogat majka djetetu svoje kćeri.

Pročitajte i ovo Helikopter bilo je sigurnosnih propusta Bizarna nesreća: 87-godišnjakinju otpuhao helikopter na parkiralištu bolnice, preminula od ozljeda Škola Godine su samo broj VIDEO Nikada nije kasno! Baka prvi put sjela u školske klupe s 92 godine

>> 61-godišnja Amerikanka rodila svog unuka

Ranije ovog mjeseca, 13. kolovoza, Linda je carskim rezom rodila sina svojoj kćeri Angel Hebert. 'Bilo je to jednostavno, što se mene tiče. Gledala sam na to kao da čuvam dijete nekoliko mjeseci', rekla je Linda, a prenosi Daily Mail.

Linda je za Herald rekla kako joj je to bila četvrta trudnoća te da je bila lakša od prethodnih, jer nije bilo jutarnjih mučnina ili bilo kakvih drugih komplikacija.

Isto tako je naglasila kako joj nije čudno što je kao baka bila surogat svojem unuku. 'To je bilo njihovo dijete cijelo vrijeme. Ja sam samo bila prostor za iznajmljivanje', našalila se.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene