Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prelazio most

VIDEO: Tenkom uništio dva automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vožnja preko mosta za dvojicu rumunjskih vozača automobila pretvorila se u noćnu moru. Tenk iz vojnog konvoja s kojim su se mimoilazili, uništio je njihove automobile.

Prelazeći most u mjestu Murfatlar, jedan tenk iz vojnog konvoja nije držao dovoljan razmak između sebe i vozila iz suprotnog smjera, te je dva automobila zakačio, od kojih je jednog manje oštetio, a drugog gotovo 'samljeo', prenosi ProTV.

Pročitajte i ovo Migranti u SAD-u; ilustracija - 5 Migrantska kriza u SAD-u "Dolazi gotovo milijun ljudi!": Totalni kaos na granici, približava se konvoj kamiona, broje se prve žrtve Claudiu Tarziu Skandalozna izjava Šef rumunjske stranke želi dijelove Ukrajine: "Nećemo biti istinski suvereni dok ne reintegriramo našu državu"

Vojni konvoj je činilo šest vozila, a tenk je bio zadnji u koloni. Očevici tvrde kako vozač tenka nije pazio na prometne trake, već se više manje vozio po sredini i jednostavno počeo gaziti vozila. Na svu sreću, nitko u incidentu nije ozlijeđen. 'kako sam reagirao kad sam vidio 40 tona težak tenk? Bio sam prestravljen', rekao je jedan od vozača.

Policija je pokrenula istragu oko nesreće, a vozači su se već nagodili s vojskom oko nadoknade štete za uništena vozila.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene