Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vožnja preko mosta za dvojicu rumunjskih vozača automobila pretvorila se u noćnu moru. Tenk iz vojnog konvoja s kojim su se mimoilazili, uništio je njihove automobile.


Prelazeći most u mjestu Murfatlar, jedan tenk iz vojnog konvoja nije držao dovoljan razmak između sebe i vozila iz suprotnog smjera, te je dva automobila zakačio, od kojih je jednog manje oštetio, a drugog gotovo 'samljeo', prenosi ProTV.

Vezani članci Slika nije dostupna Rumunjska: Nema preživjelih u padu vojnog helikoptera Slika nije dostupna Rumunjska: Pao vojni helikopter sa sedam vojnika

Vojni konvoj je činilo šest vozila, a tenk je bio zadnji u koloni. Očevici tvrde kako vozač tenka nije pazio na prometne trake, već se više manje vozio po sredini i jednostavno počeo gaziti vozila. Na svu sreću, nitko u incidentu nije ozlijeđen. 'kako sam reagirao kad sam vidio 40 tona težak tenk? Bio sam prestravljen', rekao je jedan od vozača.

Policija je pokrenula istragu oko nesreće, a vozači su se već nagodili s vojskom oko nadoknade štete za uništena vozila.