Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Motor vs. monsun

VIDEO Pogledajte DRAMATIČNA SPAŠAVANJA vozača iz vodene bujice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Diljem Arizone spasitelji izvlače neoprezne vozače zarobljene u vodenim bujicama, koje su zahvatile tu američku državu zbog monsunske oluje.

Nekoliko je ljudi spašeno iz vodenih bujica u američkoj državi Arizona, koji su ostali zarobljeni u svojim vozilima, nakon što su se pokušavali 'snagom motora' probiti kroz snažne vodene bujice.

Pročitajte i ovo Vodostaji padaju - 2 Crveni križ pomaže stanovništvu Iza njih je besana noć: "Umorni smo, noćas je bilo najteže. Žena mi je u kući i ne zna plivati. Teško je" Ilustracija Analize s terena Zamućena voda u Splitu nakon obilnih kiša: Objavljene preporuke za građane

Na snimkama lokalnih TV postaja se vidi akcija izvlačenja tih ambicioznih vozača u okrugu Apache. Vatrogasci su također spasili par, čiji je automobil ostao zarobljen u vodenom kavezu na području Phoenixa.

>>Kina: U snažnom potresu poginule najmanje 22 osobe

Inače, monsunska oluja praćena velikim količinama kiše, poplavila je i brojne kuće, a zatvoreno je nekoliko državnih autocesta.

Iako su prognostičari upozoravali stanovništvo na posljedice monsunskog nevremena, prilikom kojeg u vrlo kratkom vremenu padne jako velika količina kiše i tako nastaju opasne vodene bujice, očito su pojedinci pomislili kako je snaga auto motora jača od prirodnih sila. Srećom, zasad nema izvještaja o teže ozlijeđenim osobama. ( APTN)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene