Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Diljem Arizone spasitelji izvlače neoprezne vozače zarobljene u vodenim bujicama, koje su zahvatile tu američku državu zbog monsunske oluje.


Nekoliko je ljudi spašeno iz vodenih bujica u američkoj državi Arizona, koji su ostali zarobljeni u svojim vozilima, nakon što su se pokušavali 'snagom motora' probiti kroz snažne vodene bujice.

Vezani članci Saniranje štete od poplave Ipak produljen rok: Zagrepčani štetu od poplava ipak mogu prijaviti do 6. kolovoza Anka Mrak-Taritaš Mrak-Taritaš o poplavama u Zagrebu: "Ulaže se u spomenike i fontane, a ne u vodu, odvodnju i infrastrukturu"

Na snimkama lokalnih TV postaja se vidi akcija izvlačenja tih ambicioznih vozača u okrugu Apache. Vatrogasci su također spasili par, čiji je automobil ostao zarobljen u vodenom kavezu na području Phoenixa.

>>Kina: U snažnom potresu poginule najmanje 22 osobe

Inače, monsunska oluja praćena velikim količinama kiše, poplavila je i brojne kuće, a zatvoreno je nekoliko državnih autocesta.

Iako su prognostičari upozoravali stanovništvo na posljedice monsunskog nevremena, prilikom kojeg u vrlo kratkom vremenu padne jako velika količina kiše i tako nastaju opasne vodene bujice, očito su pojedinci pomislili kako je snaga auto motora jača od prirodnih sila. Srećom, zasad nema izvještaja o teže ozlijeđenim osobama. ( APTN)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook