Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Materijalizam im pomutio mozak

Tinejdžerica: Nudim svoju nevinost za iPhone 4

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tinejdžerica iz Kine ponudila je svoju nevinost za iPhone 4.

Tinejdžerica, za koju nije poznato koliko ima godina, napisala je na kineskoj verziji Twittera (Weibu) da joj je san imati iPhone 4. Rekla je i kako joj njezin otac ne dopušta da ima iPhone pa si ga želi sama nabaviti. U zamjenu za iPhone nudi svoju nevinost bilo kome tko će joj ga kupiti. Svoju ponudu upotpunila je i fotografijama, piše mactrast.com.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potraga obustavljena Pronađena tinejdžerica (16) koja je nestala kod Požege, sama se vratila kući Policija stoji ispred kuće ubojice (Foto: AFP) ubio i roditelje Oteo i ubio dvije tinejdžerice u Rumunjskoj: Policija pronašla tijelo druge žrtve u torbi u šumi

Srećom, nije naišla na zainteresirane već je dobila puno negativnih odgovora. Neki sumnjaju i da joj zloupotrebljavaju profil.

Ovo nije prvi takav slučaj da mladi posežu za suludim idejama kako bi dobili neki novi uređaj. U travnju je jedan 17-godišnjak za mobitel i iPad prodao bubreg za 3.400 dolara. Sociolozi takvo ponašanje objašnjavaju sve većom važnosti materijalizma među mladima i njihovom vjerovanju da nema granica u ostvarivanju njihovih želja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene