Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nikada se neće promijeniti'

100-godišnjem pedofilu dvije godine zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najstarijem seksualnom prijestupniku u New Yorku, 100-godišnjem Theodoru Sypnieru, određena je dodatna dvogodišnja kazna jer se nije pojavio na terapiji savjetovanja za seksualne prijestupnike.

Sypnier je taman bio izvršio svoju posljednju, ali očito ne i zadnju zatvorsku kaznu od 10 godina na kojoj je sudac koji ga je bio osudio rekao da očekuje da će Sypnier umrijeti iza rešetaka. Ravnatelj popravnog doma u kojem je Theodor živio upozorio je da se ovaj nije nimalo promijenio u zatvoru, prenosi The Huffington Post. 'Bilo da mu je 100, 101 ili 105 godina, ista osoba koja je prije 10, 25, 30 godina počinila zločine postoji i danas i srce mu je jednako nepokajničko,' rekao je Terry King, koji je dvaput Sypniera poslao u zatvor. 'On je netko koga se mi kao roditelji, kao članovi zajednice uistinu moramo bojati.'

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Rumunjskoj Majka malenim djevojčicama kosu oprala otrovnom otopinom, u bolnici su i bore se za život Spašavanje djevojčica iz jezera u Somboru - 4 moglo je biti kobno FOTO Dramatično spašavanje kod susjeda: Djevojčice se šetale po zaleđenom jezeru pa propale kroz led

Šest mjeseci nakon 100. rođendana u popravnom domu kaže da želi upoznati najmlađe članove svoje obitelji koja ga se odrekla. 'Reći ću im da nikad nisam naudio djeci,' izjavio je ovaj otac, djed i pradjed za lokalne novine. Njegova snaha rekla je da ne postoje šanse za to. 'Nitko iz obitelji ne misli imati kontakta s njim,' rekla je snaha Diane Sypnier. Sypnier je izjavio da mu smještaju te da su mu djeca dolazila u krevet jer su se bojala te da nije bilo ništa seksualno među njima.

>> Srbija: Vješalicom ubila perverznog starca

Sypnier je sa 90 godina optužen za silovanje 4-godišnjakinje i njene 7-godišnje sestre. Žrtve je pronalazio jer se ponašao kao djed, davao je novac za slatkiše i nudio odraslima prijevoz i čuvanje djece. Njegove žrtve zvale su ga 'djedom'. Presude ovog pedofila sežu iz 1987. kada je dobio tri godine uvjetno zbog seksualnog zlostavljanja. Godinu dana je proveo u zatvoru zbog seksualnog zlostavljanja maloljetne osobe 1994. Jedna rođakinja prijavila je Sypniera za zlostavljanje dok je odrastala, pa se policija pita što se još krije u njegovoj prošlosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene