Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nemoralna ponuda

Srbija: Vješalicom ubila perverznog starca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umirovljenika Dušana Jovanovića iz niškog naselja Stara željeznička kolonija, čije je tijelo pronađeno u njegovom stanu, ubila je prijateljica zbog nepristojne ponude starca njenoj petogodišnjoj kćeri.

To je, prema dosadašnjoj istrazi, motiv ovog teškog ubojstva za koje su uhićeni Radmila P. (29) i Igor P. (33) iz Niša. Zbog sumnje da im je pomagao nakon zločina, uhićen je i 35-godišnji Novica N.

Pročitajte i ovo Ilustracija slučaj iz BiH Pedofil iz Posušja pušten iz zatvora zbog uzornog ponašanja, reagirala ogorčena majka žrtve Ivica Mišković - 1 Bježao tri puta Osuđeni pedofil u bijegu došao u redakciju Provjerenog: "Pobjegao? Pa što ću drugo, što bih trebao?"

Prema pisanju srbijanskih medija, tijelo 75-godišnjeg Jovanovića 14. ožujka pronašli su susjedi koji su osjetili neugodni miris iz njegovog stana u suterenu zgrade. Policija je priopćila da je Dušan ubijen dvadesetak dana ranije, točnije 24. veljače.

'Radmila i Igor često su dolazili kod Dušana da bi mu pomagali. Tog dana izbila je svađa dok su pili kavu. Oni tvrde da je starac počeo vrijeđati njenu maloljetnu kćer, iznositi neke nepristojne prijedloge u vezi s njom. Ako su navodi osumnjičenih točni, takvi prijedlozi zaista ne priliče čovjeku tih godina, pogotovo jer je riječ o petogodišnjih djevojčici', kaže Dragan Bradić, šef odjela za suzbijanje općeg kriminaliteta niške policije.

Osumnjičenu Radmilu, nastavlja Bradić, to je 'dovelo do ludila'. Dohvatila je drvenu vješalicu koja joj je bila pri ruci i počela udarati starca po glavi. Istovremeno, Igor ga je gušio i udarao valjkom za tijesto.

Nakon toga su oružje kojim su počinili zločin odnijeli nekoliko katova više, u stan zajedničkog prijatelja Novice N., te su kod njega oprali ruke i presvukli se.

'Starac u tom trenutku nije bio mrtav, ali je imao višestruke prijelome kostiju lica i nagnječenje mozga, uslijed čega je i preminuo. Osumnjičeni tvrde da su tog popodneva s javne govornice zvali Hitnu pomoć da dođu pomoći starcu. Međutim, mi to ne možemo potvrditi. Još provjeravamo i prikupljamo sve snimke iz hitne službe, kaže Bradić.

Dodaje da je pokojni Dušan primao malu mirovinu iz inozemstva od oko 150 eura i da, prema dosadašnjim saznanjima, iz stana nije ništa nestalo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene