Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čečenski vođa

Oglasio se Kadirov nakon izvješća da je u bolnici: "Zašto bi zbog moje bolesti trebalo biti galame?"

Ramzan Kadirov i Jevgenij Prigožin
Ramzan Kadirov i Jevgenij Prigožin Foto: Afp
Ramzan Kadirov je živ i u dobrom stanju, objavljeno je na na društvenim medijima čečenskog vođe.

Službeni kanal čečenskog vođe Ramzana Kadirova na društvenim medijima objavio je u srijedu video snimku s njime i odbacio izvješća da je lošeg zdravlja.

Na pitanje o tim izvješćima koja su se pojavila na društvenim medijima, a po kojima je 46-godišnji Kadirov na liječenju u bolnici u Moskvi, Kremlj je ovaj tjedan rekao da o tome nema informacije.

Pročitajte i ovo Edi Rama vijeće sigurnosti UN-a Albanski premijer odbrusio Rusima: "Zaustavite rat pa Zelenski neće trebati govoriti"

No video snimka objavljena na njegovu Telegram kanalu prikazuje ga kako sjedi pored kreveta čovjeka za kojeg se navodi da je "naš dragi ujak Magomed Abdulhamidovič Kadirov" i ljubi mu ruku i glavu. Nije jasno kada je video snimljen.

"Bogu svemogućemu hvala, živ sam i dobro i uopće ne razumijem zašto bi trebalo biti galame čak i da sam bolestan?", navodi se u objavi koju je navodno napisao sam Kadirov.

Njegovi glasnogovornici nisu odgovorili na opetovane telefonske pozive ovaj tjedan da komentiraju izvješća da je on bolestan.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene