Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nagađanja o zdravstvenom stanju

VIDEO Je li Kadirov na samrti? Čečenski vođa oglasio se čudnom porukom, svi komentiraju jedan detalj

Ramzan Kadirov
Ramzan Kadirov Foto: Afp
Nekoliko ukrajinskih medija javljaju o tome da je vođa Čečena Ramzan Kadirov u teškom zdravstvenom stanju. Navodno ga nitko nije vidio danima.

Ukrajinski mediji prenijeli su nagađanja o zdravstvenom stanju Ramzana Kadirova koja su se pojavila na društvenim mrežama. Kadirova se danima nije vidjelo u javnosti.

Otprije je poznato da ima problema s jetrom i bubrezima, no čini se da mu se stanje pogoršalo. Spekulacije su se pojavile na nekoliko kanala na Telegramu. Jedan od njih pozvao se na objavu Kadirova sina Adama u kojoj moli "Svevišnjeg" da zaštiti njegova oca.

Kadirov se oglasio na Instagramu kako bi zaustavio glasine kako je teško bolestan. No, njegova poruka koju je pritom rekao u najmanju je ruku čudna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nesreća tijekom treninga VIDEO Sudarili se vojni avioni u zraku: Jedan pilot poginuo, drugi čudesno preživio

"Zanimljiv život. Zanimljiv život. Život općenito može biti zanimljiv kad je kratak. Zato ne želimo dugo živjeti. Živjet ćemo kratko, ali dostojanstveno", kazao je u videu. Kadirov je na snimci bio u društvu sa zastupnikom ruske Dume Adamom Delimhanovim, za kojeg se vjerovalo da je nestao.

Mnogima nije promakao jedan detalj sa snimke - izgled Kadirovljeve ruke, otečene i tamnocrvene kože na mjestu na kojem se oboljelima obično daje infuzija ili lijekovi. Na njegovu prstu vidljiva je bolnička oznaka.

Predstavnik oporbe, poznat pod pseudonimom Abu Saddam Shishani, na Telegramu je napisao kako ima informaciju da je Kadirov "na rubu smrti" i da dijaliza koju je primao više ne djeluje.

Pročitajte i ovo HGSS Filmska priča "Legli smo da umremo": Brodolomci s Paga preživjeli pijući svoj urin iz školjki

Kadirov je još u ožujku opovrgnuo nagađanja o svojem lošem zdravstvenom stanju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene