Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slala golišave slike

Izbio veliki skandal: Pohotna profesorica seksala se s tri učenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Profesorica u srednjoj školi, optužena je da je prakticirala seks s tri svoja učenika.

Fatalnoj američkoj profesorici Ellen Lindsay Niemic nije ginula optužnica nakon što se saznalo da je uživala u sladostrašću sa svoja tri učenika.

Pročitajte i ovo Nasilje u školi, ilustracija Dobio otkaz Uhićen profesor koji se potukao s učenicima, dio djece ga brani: Fuchs tvrdi da je bio pijan Slika nije dostupna Židovskoj djevojčici Šokantna prijetnja profesorice učenici: 'Poslat ću te u plinsku komoru'

Ova udana 29-godišnjakinja s troje djece, učenicima je, kako su posvjedočili slala slike golotinje i s njima spolno općila i po nekoliko puta na dan. Dva učenika s koja je, prema optužnici, spavala, imaju 17 godina, a jedan 18, piše news.com.

'Sve je počelo razgovorima o seksu i slanjem poruka. Ona je slala slike golotinje i takve stvari. I tada se situacija počela razvijati', rekao je Mike Bosniak, odvjetnik koji zastupa učenike. Dodaje da su se ponekad spolni odnosi profesorice i učenika događali u školi. Po jednog od njih dolazila bi kući ujutro te se tada s njim seksala. Seksali su se i popodne.

Škola otpustila učiteljicu zbog golišavog video spota!

Iako je Niemic, profesorica u srednjoj školi Cross u Južnoj Karolini, optužena za seks s učenicima tijekom kućne zabave 11. travnja, spolnih odnosa bilo je više, pojasnio je Bosniak.

Besramnica se trenutačno nalazi na dopustu, a zabranjen joj je ulazak u školu. 'Kada profesor naruši povjerenje učenika, narušava i povjerenje cijele zajednice', rekao je detektiv Brain Fenton iz policije u Berkleyju.

Seksualne susrete učenika i pohotne profesorice policiji su prijavili službenici iz škole.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene