Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeni majka i njezin dečko

Umrla u strašnim mukama: Otkriveni mučni detalji o djevojčici čije je tijelo pronađeno u betonu

Kenyatta Odom
Kenyatta Odom Foto: x/Georgia Bureau of Investigation
Istražitelji su pokušavali riješiti slučaj i identificirati djevojčicu gotovo 35 godina. Sada kada se zna njezino ime, otkriveno je i tko je odgovoran za njezinu smrt. Otkriveni su i mučni detalji koji upućuju na to kako je umrla.

Gotovo 35 godina nakon što su posmrtni ostaci petogodišnjakinje pronađeni odbačeni na hrpi smeća u ruralnom području okruga Ware, "beba Jane Doe" ponovno je dobila ime.

Policija je objavila da je Kenyatta Odom umrla negdje 1988. Za ubojstvo su optuženi njezina majka i partner s kojim je živjela. Posmrtni ostaci djevojčice pronađeni su 21. prosinca 1988. kada su radnici na cesti otkrili kontejner unutar starog televizijskog ormarića. Njezino tijelo pronađeno je umotano u deku, unutar platnene torbe obložene betonom.

Pročitajte i ovo Izraelci u Gazi Izraelci u Gazi VIDEO Izraelci objavili snimku iz skrovišta Hamasa, liječnici očajni: "Ovo je groblje. Psi ulaze i jedu mrtve"

Pročitajte i ovo Suđenje Ndrangheta kraj mega procesa Na suđenju najmoćnijoj mafijaškoj obitelji otkrivene jezive tajne: Koga su čekale kozje glave pred vratima i mrtvi štenci

"Beba Jane Doe više nije bezimena, nije više nepoznata. Curica koja je bačena u smeće identificirana je i radimo na tome da počinitelje privedemo pravdi", rekao je specijalni agent istražnog ureda Georgie Jason Seacrist na konferenciji za novinare u ponedjeljak.

Uhićeni su majka i njezin dečko

Sada su njezina majka Evelyn Odom i njezin dečko, s kojim je u to vrijeme živjela, Ulyster Sanders optuženi za teško ubojstvo, okrutnost prema djetetu prvog stupnja, teško nasilje u obitelji, zavjeru za prikrivanje smrti i prikrivanje smrti. Vlasti su Odom i Sandersa istraživale još ovog ljeta, a oboje su uhićeni 9. studenog.

Pročitajte i ovo Noa Marciano oglasio se IDF UZNEMIRUJUĆE Hamas objavio video taokinje kako čita poruku, a onda je šok došao na kraju: "Ovo je neljudski"

U optužnici stoji da je Kenyatta živjela u kući s majkom i Sandersom u Albanyju u Georgiji i da je tamo umrla. Odom i Sanders potopili su Kenyattu u vruću vodu i ozbiljno joj ozlijedili noge i stopala, što je uzrokovalo njezinu smrt. Zatim su se urotili kako bi prikrili njezinu smrt tako što su njezino tijelo zalili u beton i stavili je u veliku televizijsku konzolu koja je bačena u šumu oko dva sata istočno od Albanyja, rekli su istražitelji, a prenosi News4Jax.

Pročitajte i ovo Curenje plina u Sjevernom toku Ekskluziva The Washington Posta Zna se tko je pukovnik koji je odgovoran za napad na Sjeverni tok: Tajna operacija organizirana iza leđa predsjednika

"Definitivno je ostavljena ovdje u nadi da neće biti pronađena", rekao je Seacrist prošle godine kada je raspisana nagrada od oko 4670 eura za informacije koje bi dovele do Kenyattinog identiteta.

Mjesec dana nakon što je News4JAX objavio priču o njoj, u ponedjeljak je nazvala žena čiji identitet policija nije otkrila.

Pročitajte i ovo Curenje plina u Sjevernom toku Ekskluziva The Washington Posta Zna se tko je pukovnik koji je odgovoran za napad na Sjeverni tok: Tajna operacija organizirana iza leđa predsjednika

"Čula je priču o 'bebi Jane Doe' i vjeruje da možda zna tko bi mogla biti ova djevojčica", rekao je Seacrist u ponedjeljak.

"Ona je znala za jedno dijete koje je nestalo, a čija je majka rekla da je dijete otišlo živjeti s ocem. Ova osoba nikada nije vjerovala u tu priču", rekao je i dodao kako su tada počeli istraživati taj trag i koristeći DNK testiranje ustanovili su obiteljsku vezu te je dijete identificirano.

Pročitajte i ovo Ilustracija pobjegao s mjesta nesreće Užas u SAD-u! Sin više puta pregazio oca na parkiralištu, preminuo je u bolnici

Pročitajte i ovo Ilustracija pobjegao s mjesta nesreće Užas u SAD-u! Sin više puta pregazio oca na parkiralištu, preminuo je u bolnici

Istražitelji su rekli da se vjeruje da je djevojčica umrla dva do tri mjeseca prije nego što je pronađena. Prvi detektivi koji su preuzeli slučaj, rekao je Seacrist, nikada nisu zaboravili priču ovog djeteta i još uvijek se nadaju odgovorima. Jedan od tih izvornih detektiva bio je Carl James, sada šerif okruga Ware.

Pročitajte i ovo Donald Trump i Maryanne Trump Barry Uzrok smrti nije poznat U 86. godini umrla je Maryanne Trump Barry, starija sestra Donalda Trumpa

James i njegov partner odazvali su se pozivu za istragu smrti tog poslijepodneva 1988.

"Kad sam stigao, stvarno nisam bio spreman za ono što smo pronašli", rekao je James.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene