Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pobjegao s mjesta nesreće

Užas u SAD-u! Sin više puta pregazio oca na parkiralištu, preminuo je u bolnici

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U tijeku je istraga događaja u kojem je sin nekoliko puta pregazio oca i pobjegao s mjesta nesreće nakon čega je otac preminuo od težine zadobivenih ozljeda.

Thomas McKeown (86) krenuo je prema automobilu u subotu navečer ispred lokalnog bara u Floridi kada je pao ispred vozila, priopćili su tamošnji istražitelji.

Vozilo se počelo kretati i pregazilo je 86-godišnjaka. Vozač ga je vukao i nekoliko puta krenuo unatrag i naprijed, svaki put udarivši muškarca da bi nakon toga pobjegao s mjesta nesreće.

Pročitajte i ovo Ivan Anušić Anketa Dnevnika Nove TV Je li Ivan Anušić dobar izbor za ministra obrane? Pogledajte kako ste glasali

Policija je na mjestu događaja pronašla crni Dodge Ram parkiran na parkiralištu za kojeg se kasnije ispostavilo da ga je vozio sin 86-godišnjaka, Mark McKeown (61). 

Pročitajte i ovo Ilustracija Prometna nesreća u Dalmaciji Motocikl naletio na pješakinju, ima ozljede opasne po život: Policija moli građane za pomoć

Sin je uhićen i optužen da je napustio mjesto nesreće sa smrtnih ishodom, a otac je prebačen u lokalnu bolnicu i kasnije je preminuo od težine zadobivenih ozljeda.

New York Post napisao je da je prema riječima tamošnjih dužnosnika vozač mogao biti ozlijeđen u tom trenutku te da je u tijeku istraga.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene