Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prebila nastavnicu u Beogradu

Cure detalji o nasilnoj majci, kojoj nije prvi put: Bivša je odbojkašica, obitelj posjeduje odbojkaški klub i hotel, a iza sebe ima dva braka

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Majka koja je divljački napala nastavnicu biologije zbog sinove ocjene u policiji je priznala da je završila tečaj borilačkih vještina.

Majka učenika Osnovne škole Jovana Dučića u Beogradu koja je napala i krvnički pretukla nastavnicu biologije u policiji je rekla da je završila tečaj borilačkih vještina. 

"Majka je došla u školu i pitala nastavnicu biologije zašto je njezinu sinu zaključena dvojka, a ima prosjek za trojku. Pritom, nije znala da se u cjelokupnu ocjenu računa i ocjena iz prvog polugodišta", ispričala je jedna učiteljica.

Kako bi riješile nesuglasice, nastavnica biologije pozvala je majku u kabinet, gdje je situacija eskalirala.

Pročitajte i ovo Muškarac ostao šokiran nakon što je u svom sladoledu našao ljudski prst Okrenuo mu se želudac Muškarac uživao u sladoledu, a onda je u ustima osjetio nešto čvrsto: Sada sve istražuje policija

Majka joj je govorila užasne stvari: "Ne znaš ti, kučko, tko sam ja, je*at ću ti mater."

Zaprijetila je da će otići k ravnateljici, što je nastavnica biologije podržala. No majka se ubrzo vratila i čim je došla, počela joj je čupati kosu, oborila ju je na pod i lupala glavom o pod.

"Pobit ću ti obitelj. Nećeš nigdje više raditi, nećeš raditi u ovoj školi, zapamtit ćeš me, ne znaš ti tko sam ja", vikala je, piše Nova.rs.

Pročitajte i ovo Grčka policija Traje potraga Nestao umirovljeni policajac na grčkom otoku nekoliko dana poslije pronalaska tijela britanskog novinara

Pročitajte i ovo Stanovnici Limburg an der Lahna izašli su na referendum različite metode pokušaja "Sve ih pobijte!" Šokantna odluka građana na referendumu izazvala bijes diljem Europe

U to je vrijeme bio odmor, tako da pozive u pomoć napadnute nastavnice nitko nije čuo. U jednom trenutku nastavnica se otrgnula i odjurila. Djelatnici su pozvali policiju, koja je došla i uzela izjavu.

"Kolegica ima kontuziju grudnog koša, a ozlijeđeni su joj i list na nozi, ruka i ima ogrebotine", ispričala je kolegica napadnute učiteljice.

U školi zbog cijele situacije u petak nema nastave.

Nasilna majka, bivša odbojkašica, i ranije je bila poznata u školi po incidentnom ponašanju.

"I ranije je radila razne incidente, svi smo znali za to. Iz vrlo je bogate obitelji. Bivša je odbojkašica, njezin otac drži odbojkaški klub, a imaju i hotel na Novom Beogradu", ispričao je jedan od roditelja za Kurir, dodavši da ona već ima dva braka iza sebe.

"Taj dječak je iz prvog braka, a iz drugog braka, koji je također okončan, ima dječaka s jednim košarkašem", ispričao je roditelj. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene