Ilustracija
Ilustracija Foto: DNEVNIK.hr

Dječačić od 23 mjeseca umro je u automobilu prošlog četvrtka nakon što ga je majka ostavila samog. Nesreća se dogodila u kanadskom Bancroftu.


Gradonačelnik kanadskog Bancrofta, Paul Jenkins, u utorak je potvrdio identitet 23-mjesečnog dječaka koji je preminuo prošlog četvrtka u automobilu, nakon što ga je majka koja radi kao nastavnica u obližnjoj školi ostavila samog na velikoj temperaturi u pregrijanom vozilu.

Tragediju koja se dogodila, Jenkins je nazvao nedokučivom nesrećom.

Iz policije je priopćeno da su kobnog dana policajci pozvani na parkiralište na Monck Roadu oko 15:45 sati.

Dijete je pronađeno bez vitalnih znakova. Hitna pomoć mališana je prevezla u bolnicu, no bilo je prekasno, navodi Global News.

Gradonačelnik je rekao da je majka namjeravala ujutro odvesti Everetta u vrtić, ali ga je slučajno ostavila u autu dok je išla na posao u srednju školu North Hastings.

Automobil na suncu, ilustracija Drama u Gospiću: Majka ostavila dijete (2,5) zatvoreno u automobilu, klonulo je zbog visokih temperatura

Dijete u automobilu - 4 Ispovijesti roditelja čija su djeca preminula jer su ostala zaključana u automobilima: "Mislila sam da sam grozna majka koja ne zaslužuje imati više djece"

Studija iz 2019. pokazala je da je šestero djece umrlo bez nadzora u vrućim automobilima između 2013. i 2018. godine u Kanadi.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju