Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Tražim pravdu"

Očajna majka ubijenog navijača: "To nisu ljudi, došli su iz strane zemlje i ubili mi dijete. Ubojica će platiti za zlo koje je učinio"

Mjesto ubojstva u Ateni
Mjesto ubojstva u Ateni Foto: Afp
Majka Michalisa Katsourija rekla je kako se nada da će ubojica njezinog sina biti pronađen i poručila mu da će platiti za zlo koje je učinio njezinom djetetu.

"Tražim pravdu. Tražim da se pronađe osoba koja je mojem djetetu učinila to zlo", rekla je neutješna majka 29-godišnjeg Michalisa Katsourija, ubijenog u sukobu navijačkih skupina u Ateni.

Ništa nije nagovještavalo što bi se moglo dogoditi tog kobnog dana. Kako je ispričala Michalisova majka za portal Star, on se tog dana vratio s posla, odmorio i onda rekao da ide na kavu u kafić ispred stadiona AEK. Nažalost, nakon toga ga više nije vidjela živog.

Pročitajte i ovo Ivan Malenica, Romina Knežić i Petar Pereža Rasporedili ih u 21 zatvor Malenica ekskluzivno u Dnevniku Nove TV: Navijači kojima se prijetilo su premješteni. "Tražili su nas podatke za 47 hrvatskih državljana..."

"Ujutro me sestra našla u dvorištu i rekla mi da je jako pretučen. Otišla sam u bolnicu i tamo sam čula da je preminuo. Srušila sam se. Bila sam dva dana u bolnici. Radije ću završiti sa svojim djetetom, jer moj je život tu stao", rekla je majka ubijenog Michalisa.

Pročitajte i ovo Robert Žiga, otac navijača Smješten s "AEK-ovim ubojicama" Uhićeni navijač nazvao oca iz grčkog zatvora: "Tata, ja odavde neću živ izaći. Govorili su 'nećeš jutro dočekati, silovat ćemo te, ubit ćemo te'"

Grob sina posjećuje svaki dan, a za ubojicu nema lijepih riječi. "To nisu ljudi. Došli su mi ubiti dijete. Njegov ubojica će biti pronađen. Naći će ga, vjerujem. Došli su iz strane zemlje da mi ubiju dijete", ogorčeno je kazala. "On će platiti za zlo koje je učinio mom djetetu, neće proći nekažnjeno" rekla je majka za grčki Star.

Podršku joj pruža njezin drugi sin koji također traži pravdu za svog ubijenog brata.

"Moj brat je otišao na kavu s prijateljima. Tamo mu je bila druga kuća, Hrvati su ušli u njegov drugi dom i on se pokušao braniti", rekao je brat ubijenog. Vjeruje da će grčko pravosuđe svoj posao obaviti kako treba. "Želim da čovjek koji je ubio mog brata bude izručen i onda će sve riješiti pravda".

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene