Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u Ateni

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Šire se snimke sukoba navijača: Zabilježeni posljednji trenuci prije smrti 29-godišnjaka

Aktualno Galerija Nova snimka napada u Ateni - 1 Nova snimka napada u Ateni - 1 Foto: DNEVNIK.hr Nova snimka napada u Ateni - 2 Nova snimka napada u Ateni - 2 Foto: DNEVNIK.hr Nova snimka napada u Ateni - 3 Nova snimka napada u Ateni - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Nova snimka napada u Ateni - 4 Galerija 1/4 >>
Grčki mediji objavili su nove snimke sukoba navijača u Ateni. Upozoravamo da bi snimke nekima mogle biti uznemirujuće.

Grčki mediji objavili su nove snimke sukoba navijača u Ateni. Tvrde da prikazuju posljednje trenutke prije smrti 29-godišnjeg navijača. 

Šire se društvenim mrežama, a prate kretanje muškarca u plavoj majici s kacigom na glavi.

O pojavi nove snimke i o procesu koji se vodi protiv hrvatskih uhićenih navijača - iz Atene se javila reporterka Dnevnika Nove TV Barbara Štrbac.

"Iz dana u dan pojavljuju se nove snimke koje pokazuju stravičan sukob između navijača Dinama i navijača AEK-a. Ona posljednja, koja se pojavila jutros, navodno točno pokazuje trenutak u kojem je netko udario pokojnog Michalisa. Na snimci koju su kolege iz grčkih medija poprilično dobro izanalizirali, može se vidjeti da taj koji ga je udario bio je poprilično krupan čovjek s tetovažom na vratu. Ali, kažu da se vidi još nešto, da je pokojni Michalis na sebi imao kacigu s vizirom, što može ukazivati na ono o čemu se cijelo vrijeme govori, a to je da je sukob ipak bio dogovoren", rekla je reporterka. 

"U međuvremenu, dio BBB-a već je otpremljen u grčke zatvore, a dio se i dalje nalazi u policijskoj postaji koju možete vidjeti iza mene. Danas se ništa neće događati, danas je i tu praznik, oni će u zatvore biti otpremljeni sutra."

Pročitajte i ovo Muškarac ubio ženu i prenosio uživo zločin u Gradačcu "Ne zanima me to govno": Nitko ne želi preuzeti tijelo pomahnitalog ubojice, čak ni njegov otac

U prilogu pogledajte snimku na kojoj se vidi kako dobiva udarac, potom skida kacigu i odlazi u obližnju trgovinu, gdje se srušio iza hladnjače.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene