Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Padaju glave

Nakon stravičnog ubojstva i nereda smijenjeno sedam najviših časnika policije: "Podbacili smo"

Sukob BBB-a u Ateni
Sukob BBB-a u Ateni Foto: Screenshot
Nakon velikog nereda u grčkoj uoči utakmice AEK-a i Dinama ubijen je 29-godišnjak. Grčki ministar zaštite građana smijenio je potom sedam najviših časnika policije.

Nakon tragičnog incidenta u Ateni uoči utakmice AEK-a i Dinama u kojem je ubijen 29-godišnji Michais Kacuris, grčki ministar zaštite građana Yiannis Oikonomou smijenio je sedam najviših časnika policije.

Ministar je izrazio sućut te pojasnio da će se nastaviti kriminalističko istraživanje jer je riječ o "nedopustivom i neprihvatljivom incidentu".

Pročitajte i ovo Sukob navijača u Grčkoj zadržana u bolnici Majka ubijenog navijača dobila srčani udar kad je saznala da joj je sin mrtav: "Srce nije izdržalo"

Iako je policija uhitila 98 osoba, rekao je da je ipak "podbacila na području prevencije i odvraćanja". Potom je naložio zapovjedniku grčkih oružanih snaga da razriješi dužnosti sedam časnika policije.

Pročitajte i ovo Giacomo Chiapparini bizarnije ne može Grana Padano ubio vlasnika sirane: Ušao u skladište, a onda se dogodio nevjerojatan domino efekt

"Sport nije mjesto nasilja i sportski duh ne bi trebao biti pokvaren navijanjem" napisao je, između ostalog, ministar u priopćenju koje prenosi grčki medij.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene