Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne baš pametan lopov

Došao na sud u jakni koju je ukrao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac optužen za krađu jakne iz trgovine brendiranom sportskom odjećom pojavio se na sudu u istoj toj jakni!

46-godišnji Stephen Kirkbride ostavio je svjedoke u sudnici bez teksta kada se pojavio u plavoj jakni od 1.036 kuna. No, nije dugo ostao u njoj jer ju je morao predati sudu.

Pročitajte i ovo Julian Assange mogao bi biti izručen SAD-u ročište o odluci 20. svibnja SAD dao jamstva britanskom sudu za Assangeovo izručenje, obitelj u nevjerici: " To su besramna zavaravanja" Ukradena ogrlica, ilustracija Policija traži lopova Razbojnik u Zagrebu ženama krao nakit: Jednoj s vrata strgnuo "nekoliko tisuća eura"

Njegova odvjetnica Judith Birkett rekla je da njezin klijent 'ne bi bio toliko glup' da se pojavi u ukradenom predmetu. Kirkbride je rekao da je jaknu uzeo iz dobrotvorne ustanove. No, nije mu prošlo.

Muškarca je u krađi snimila nadzorna kamera, a policija je od njega već bila oduzela dvodjelnu podstavu jakne. Policija je 'ostatak' jakne našla tek kad se Kirkbride pojavio u njoj na sudu. No, on se nije dao, rekao je da je jaknu uzeo od prijatelja, piše Daily Mail.

'Vi ovo sve samo izmišljate što dalje pričate, zar ne', pitao ga je tužitelj. Kirkbride je pušten uz jamčevinu i čeka suđenje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene