Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Muškarac optužen za krađu jakne iz trgovine brendiranom sportskom odjećom pojavio se na sudu u istoj toj jakni!


46-godišnji Stephen Kirkbride ostavio je svjedoke u sudnici bez teksta kada se pojavio u plavoj jakni od 1.036 kuna. No, nije dugo ostao u njoj jer ju je morao predati sudu.

Vezani članci U hrvatskim općinama kradu i mrtvi! - 1 Bizarne krađe iz općinskih blagajni: Milijuni se prebacuju na privatne račune, novac se iznosi u vrećama, a na kraju su za sve krivi - mrtvi! Krađa, ilustracija Loša strana nošenja maski: Trgovci upozoravaju na krađe, a policija ne reagira jer – ne mora

Njegova odvjetnica Judith Birkett rekla je da njezin klijent 'ne bi bio toliko glup' da se pojavi u ukradenom predmetu. Kirkbride je rekao da je jaknu uzeo iz dobrotvorne ustanove. No, nije mu prošlo.

Muškarca je u krađi snimila nadzorna kamera, a policija je od njega već bila oduzela dvodjelnu podstavu jakne. Policija je 'ostatak' jakne našla tek kad se Kirkbride pojavio u njoj na sudu. No, on se nije dao, rekao je da je jaknu uzeo od prijatelja, piše Daily Mail.

'Vi ovo sve samo izmišljate što dalje pričate, zar ne', pitao ga je tužitelj. Kirkbride je pušten uz jamčevinu i čeka suđenje.