Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ČUDESNO!

Čovjek preživio pad s 45 metara, od udarca mu rastrgana odjeća: "Čizme su još bile na njemu"

Most Ambassador u Detroitu
Most Ambassador u Detroitu Foto: Getty Images
Čovjek je preživio nakon što je pao 45,7 metara u rijeku Detroit s mosta koji povezuje Michigan i Kanadu.

Čovjek, identificiran jedino kao izvođač koji je radio na mostu Ambassador, pao je s visine od 45,7 metara u rijeku i preživio. Spasila ga je u srijedu posada na brodu za dostavu pošte. "Snaga udarca strgnula je većinu njegove odjeće s njega", rekao je Sam Buchanan, kapetan broda koji je priskočio u pomoć. "Radničke čizme još su bile na njemu, hlače su mu bile oko gležnjeva i na sebi je imao majicu kratkih rukava."

Pročitajte i ovo Mjesna zajednica Konjević Polje Sezona otrovnica FOTO Djevojčicu ugrizao poskok, evo kako ga prepoznati: "Zmije izlaze kao nikada dosad! Pazite kuda hodate"

Dodao je kako je čovjek trajektom prebačen na obalu i ondje su ga preuzeli bolničari iz Detroita. "Osjećali smo olakšanje što je mogao razgovarati s nama, ali on je bio prilično ošamućen", rekao je Buchanan za AP.

"Stalno nas je ispitivao što mu se dogodilo, a mi smo mu govorili da je pao s mosta." Šef vatrogasne službe Detroita James Harris rekao je da su ljudi koji su pecali vidjeli čovjeka u vodi. "On je vrlo sretan", dodao je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene