Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobila više od 100 šavova

VIDEO Stravičan napad morskog psa: "Osjetila sam nešto kao udarac i vidjela da ima puno krvi"

Napad morskog psa na medicinsku sestru
Napad morskog psa na medicinsku sestru Foto: México Ahora/Platforma X
Američka medicinska sestra uspjela je preživjeti napad morskog psa, nakon što ju je on ugrizao za nogu dok je plivala.

Morski pas napao je američku medicinsku sestru za vrijeme odmora, a ona je pravim čudom uspjela preživjeti. Deliju Yriarte (42) napao je morski pas dok je prošlog tjedna plivala na području otočja Galapagos, no kako je rekla za vrijeme napada nije vidjela morskog psa.

"Osjetila sam nešto kao udarac pa nisam shvatila što je. Kad sam plivala osjetila sam da mi je noga utrnula, a kad sam se okrenula, vidjela sam da ima puno krvi", rekla je Yriarte.

Pročitajte i ovo Gužva na cestama zbog požara - 6 borba sa stihijom FOTO Prometni kolaps zbog požara: Stotine vozila zaglavljene na cesti

Na snimci koja se širi društvenim mrežama vidi se da ljudi stradalu medicinsku sestru prebacuju s gumenjaka u vozilo, a ozlijeđena noga je zamotana tkaninom da bi se zaustavilo krvarenje.

 

 

"Kad smo stigli na plažu, već sam se osjećala iscrpljeno. Jasno mi je bilo kakva je to rana, vidjela sam da je duboka i znala da gubim puno krvi", objasnila je Yriarte koja je bila hitno prebačena u bolnicu na otoku Santa Cruz na Ekvadoru, gdje su se liječnici borili da joj spase život, prenosi Fox News.

 

 

Yriarte je pretrpjela pet puknuća tetive te joj je bilo potrebno 100 šavova da bi se rana na nozi zašila. Uz to, izgubila je mnogo tkiva te će biti potrebna transplantacija i još nekoliko operacija.

Pročitajte i ovo Vodeni park Na dječjem jezeru Panika u najvećem vodenom parku na Balkanu: Klorom se otrovalo osmero djece

Medicinska sestra istaknula je da je osjetila mali dodir, bez povlačenja niti bilo čega sličnog, no nakon toga noga joj je utrnula. Pokušala je nastaviti dalje, ali je osjetila da joj noga ne reagira.

"Pretpostavljam da zato što je bilo tako brzo moj mozak nije imao vremena registrirati bol", zaključila je Yriarte, inače samohrana majka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene