Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

31-godišnjeg muškarca napao je i usmrtio morski pas, dok je ovaj surfao u South Pointu, 270 kilometara južno od grada Pertha u Australiji.


Napad morskog psa dogodio se oko 8.15 sati ujutro po lokalnom vremenu, a kako se identitet žrtve još uvijek ne zna, lokalna policija zaprimila je stotine poziva zabrinutih obitelji, koje strahuju da se možda radi o nekom od njihovih članova, ili prijatelja, prenosi AAP.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Morski pas ubio 38-godišnjeg surfera Slika nije dostupna VIDEO: Ulovio morskog psa pa surfao s njim?!

Nekolicina očevidaca, primijetila je kako muškarac pada sa daske za surfanje te su mu priskočili upomoć i iznijeli ga na plažu iz mora, no bio je preteško ozlijeđen pa je prebačen uskoro u obližnju bolnicu, gdje je i umro od posljedica zadobivenih ozljeda.

Među očevicima našli su se i oni koji su vidjeli kako je muškarca napao morski pas, poput Cassandre Fisher, koja je plažu promatrala s verande svoje kuće. 'Brzo smo se zaputili dolje i shvatili kako je tamo i morski pas. Znali smo da ga je sigurno ugrizao. Morskog psa sam i sama vidjela', rekla je Fisher. Policija je sve zabrinute obavijestila kako će ime žrtve objaviti odmah nakon uspješne identifikacije.