Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna mu se identitet

Australija: Surfera ubio morski pas

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
31-godišnjeg muškarca napao je i usmrtio morski pas, dok je ovaj surfao u South Pointu, 270 kilometara južno od grada Pertha u Australiji.

Napad morskog psa dogodio se oko 8.15 sati ujutro po lokalnom vremenu, a kako se identitet žrtve još uvijek ne zna, lokalna policija zaprimila je stotine poziva zabrinutih obitelji, koje strahuju da se možda radi o nekom od njihovih članova, ili prijatelja, prenosi AAP.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hrabrost ili ludost? VIDEO: Ulovio morskog psa pa surfao s njim?! Slika nije dostupna Neustrašivi surfer FOTO: Okružili ga morski psi

Nekolicina očevidaca, primijetila je kako muškarac pada sa daske za surfanje te su mu priskočili upomoć i iznijeli ga na plažu iz mora, no bio je preteško ozlijeđen pa je prebačen uskoro u obližnju bolnicu, gdje je i umro od posljedica zadobivenih ozljeda.

Među očevicima našli su se i oni koji su vidjeli kako je muškarca napao morski pas, poput Cassandre Fisher, koja je plažu promatrala s verande svoje kuće. 'Brzo smo se zaputili dolje i shvatili kako je tamo i morski pas. Znali smo da ga je sigurno ugrizao. Morskog psa sam i sama vidjela', rekla je Fisher. Policija je sve zabrinute obavijestila kako će ime žrtve objaviti odmah nakon uspješne identifikacije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene