Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrabrost ili ludost?

VIDEO: Ulovio morskog psa pa surfao s njim?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvažni surfer upustio se u ludu vožnju s Velikom bijelom psinom. 25-godišnjak je doslovce ulovio morsku neman koja mu je poslužila kao pogon za surfanje.

Kad nema vjetra i valova za surfanje može poslužiti i morski pas. Pokušao je to pokazati jedan Amerikanac s Floride kada je u more pobacao krvave goveđe odreske zakačene za blinker, a zatim skočio za njima, prenosi The Sun. Miris krvi ubrzo je privukao Veliku bijelu psinu, a odvažni, ili za neke ludi surfer, uspio je uloviti. Umjesto valova pogon za njegovu dasku bio je ni više ni manje nego morski pas, navodi britanski portal.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rijedak pothvat VIDEO: Surfer 'zajahao' divlju rijeku Slika nije dostupna Ugrizao ga za ruku VIDEO: Surfer preživio napad morskog psa

>> Surfanje s Velikom bijelom psinom

>> FOTO: Okružili ga morski psi

>> Ralje: Kupanje s jatom morskih pasa

>> Foto: Muškarac miluje opasnu veliku bijelu psinu

>> Morski pas surfera ugrizao za stražnjicu

Slučajni prolaznici, tvrdi The Sun, skupili su se, te u nevjerici promatrali što to izvodi mladi surfer. 'Surfao je s ogromnim morskim psom koji je bio samo nekoliko metara udaljen od njega. Momak vjerojatno ima samoubilačke sklonosti, no zanimljivo je bilo to promatrati', kaže jedan od prolaznika čija je snimka.

Nakon 30 sekundi psina se otrgnula s udice i nestala u morskim dubinama. Prema pisanju britanskog portala zadivljeni i šokirani svjedoci kažu kako je surfer, čiji identitet nije poznat, 'legenda koja ne osjeća strah'. Tvrde kako često skače s pristaništa ne bi li uhvatio još koju priliku za surfanje s morskim psom, piše britanski The Sun, a vi sami procijenite kome i koliko možete vjerovati u doba moderne tehnologije i velikih mogućnosti montaže.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene