Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama novogodišnje noći

Njemačka: Uhićen azilant osumnjičen za seksualni napad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićen je prvi osumnjičeni za sudjelovanje u masovnim seksualnim napadima tijekom novogodišnje noći u Njemačkoj. Radi se o 26-godišnjem Alžircu.

Njemačke vlasti uhitile su 26-godišnjeg Alžirca osumnjičenog za seksualni napad u Koelnu tijekom novogodišnje noći. To je prvo uhićenje vezano za masovne seksualne napade u Njemačkoj koji su se zbili za vrijeme dočeka Nove godine.

Pročitajte i ovo Njemačka policija Napad u Njemačkoj Političar brutalno pretučen dok je lijepio plakate, mora na operaciju: "Niče sjeme koje su posijali desničarski ekstremisti" Njemačka policija Ususred prosvjeda Policija upozorava na moguće nerede ljevičarskih skupina: "Energično ćemo reagirati na antisemitizam"

Koelnski tužitelji priopćili su kako je ovaj Alžirac koji traži azil u Njemačkoj uhićen tijekom vikenda u domu za izbjeglice u obližnjem gradu Kerpen, piše Guardian.

Ulrich Bremer, glasnogovornik ureda tužitelja, kazao je kako je napad prijavilo 497 žena. Alžirac je osumnjičen da je neprimjereno dirao ženu i ukrao joj mobitel.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene