Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BUDITE OPREZNI

GONG se oglasio o navodnom pokušaju telefonske prijevare jedne starije biračice

Gong (Foto: Informer)
Gong (Foto: Informer) Foto: Informer
Iz GONG-a su između ostalog istaknuli da građani trebaju biti oprezni i da ne nasjedaju na eventualne telefonske prijevare.

Društvenim mrežama posljednjih dana kruži status u kojem jedna gospođa tvrdi da su njezinu 92-godišnju majku nazvali nepoznati ljudi te je pitali za koga će glasati na predsjedničkim izborima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oglasila se Vlada GONG prijavio kršenje izborne šutnje Gong upozorio na eventualne izborne nepravilnosti Zabilježili nepravilnost Mostarski HDZ pozivao građane da se registriraju u njihovim prostorijama, Gong upozorio: "Obavijestili smo Povjerenstvo"

Kad je rekla za kojeg kandidata planira glasati, kazali su joj da pritisne brojku 1 na telefonu te je navodno uputili da u nedjelju ne mora ići na svoje biračko mjesto jer je upravo glasala.

O svemu se danas oglasio i GONG.

"Dobili smo više dojava građana o navodnom pokušaju telefonske prijevare jedne starije biračice. Građane upozoravamo da ne nasjedaju na eventualne telefonske prijevare, odnosno pozive da ne izađu na birališta, ali i da budu oprezni zbog mogućeg širenja dezinformacija na društvenim mrežama.

Kritičko razmišljanje uvijek je dobrodošlo, pogotovo kada se radi o političkim kampanjama."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene