Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije bila cijepljena

Rodilja preminula od korone: "Pet godina nismo mogli dobiti dijete. Rodila je sina i vidjela ga samo na slici"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena koja je bila zaražena koronom preminula je u nedjelju. Prije toga rodila je carskim rezom. Njezin suprug srpskim medijima je ispričao tragičnu priču.

"Išli smo u privatnu kliniku na izvantjelesnu oplodnju jer pet godina nismo uspjeli dobiti dijete. Rodila nam je sina, ali ga je vidjela samo na slici. Stalno mi se vrti u glavi pitanje 'Bože, što nisi uzeo mene?'", priča muškarac (33) iz okolice Aranđelovca.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici

Njegova supruga (33) u nedjelju je preminula u beogradskoj bolnici "Dragiša Mišović". Imala je koronu, a nije bila cijepljena. Tako su joj, ispričao je njezin suprug za srpske medije, savjetovali liječnici u klinici koja je vodila trudnoću. Zarazila se prije tri tjedna. 

Počelo je s temperaturom. U lokalnoj bolnici ustanovili su da ima koronu i pustili su je da se liječi kod kuće. Nakon nekoliko dana joj se pogoršalo. Prokrvarila je. Dan poslije odveli su je u bolnicu, onda je prebacili u Beograd.

Dijete se rodilo carskim rezom. Bebu joj nisu donosili zbog korone. Suprug je za Blic.rs ispričao kako je molio liječnike da slikaju bebu kako bi ga mama vidjela. Istog dana kad je vidjela fotografiju bebe, prebacili su je u drugu zgradu bolnice, na kisik. Dobila je obostranu upalu pluća.

Prije nego što su mu u nedjelju javili da je preminula, izmijenili su nekoliko poruka. Pisala je kako mora sve izdržati. 

"Da dođem kući da se igram s našim djetetom", ispričao je suprug za Kurir.  

U KBC-u "Dragiša Mišović" su potvrdili da je rodilja preminula u nedjelju, a, neslužbeno, uzrok smrti je embolija.

 

Beba je dobro i trenutačno kod njezinih roditelja. Ni otac, koji također ima koronu, još nije vidio sina. 

U bolnici u Kragujevcu prije nekoliko dana također je preminula rodilja (36).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene