Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gužve na pumpama

Vozači sinoć pohrlili na benzinske postaje nakon najave drastičnog poskupljenja: "Dosta ih je izašlo iz automobila, šokirani su"

Nakon najave novog drastičnog skoka cijena goriva u ponedjeljak, vozači u Zagrebu su pohrlili na benzinske postaje napuniti spremnike prije poskupljenja.

Vozače je u ponedjeljak šokirao najavljeni novi dramatičan skok cijena goriva. Pohrlili su na bezinske postaje prije poskupljenja.

Pročitajte i ovo Ekološki incident u Velikoj Gorici - 1 prekršajne prijave Ekološki incident! Gorivo izlijevali u sustav odvodnje, ali uvjeravaju da zagađenja nije bilo: "Osjetili smo miris" Gužva na benzinskim postajama - 6 od ponoći skuplje VIDEO/FOTO Gužve na benzinskim postajama: Građani požurili natankati vozila prije novih poskupljenja

Čitatelj iz Zagreba poslao nam je fotografiju s jedne benzinske postaje na zapadnom dijelu grada.

''Čekalo se neko vrijeme u koloni. Mladić na postaji je pomagao svima na pumpama. Nisu ljudi bili baš nervozni, ali ih je dosta izašlo iz automobila i komentiralo koliko su šokirani cijenama'', rekao je mladić za DNEVNIK.hr.

Najveći skok cijene iznenadio je vozače dizelaša. Kako je objavio portal Cijenegoriva.com, spremnik od 50 litara dizela poskupio je u noći na utorak za čak 19,50 kuna, a benzina za 13 kuna.

Gužva na benzinskoj postaji u Zagrebu Gužva na benzinskoj postaji u Zagrebu Foto: DNEVNIK.hr

Ovoga puta su na udaru bili i džepovi vozača koji spremnike pune plinom. Spremnik plina poskupio je u prosjeku za 15 kuna.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene