Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stigli nalazi

Širi se zaraza u koprivničkom domu umirovljenika: Oboljeli djelatnik i još jedna štićenica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koprivničko-križevačka županija objavila je da je koronavirus potvrđen i kod djelatnika i još jedne štićenice Doma za starije i nemoćne.

Nakon što se jučer doznalo da je štićenica Doma za starije i nemoćne u Koprivnici zaražena koronavirusom, danas su se otkrila još dva slučaja zaraze u toj ustanovi. 

Pročitajte i ovo Ratimir Ljubić, načelnik Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije PUNO JE BOLJE Pokazali su da se može drugačije: Nekad su iz ove županije stizale loše vijesti, a danas broje tek jednog oboljelog Slika nije dostupna MISLILI DA NIJE ZARAŽEN Pacijent unio koronavirus na intenzivni odjel bolnice u Koprivnici: "Jedan liječnik i četiri medicinske sestre poslani u samoizolaciju"

"Riječ je o štićenici i zaposleniku Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica" objavila je Koprivničko-križevačka županija. 

U toj županiji u petak je stigao i pozitivan nalaz jedne zdravstvene djelatnice. Sa današnjih troje novozaraženih, županija ukupno broji 24 oboljelih od koronavirusa. 

Prva zaražena umirovljenica iz Doma nalazi se na Odjelu za infektologiju u koprivničkoj bolnici s upalom pluća. Živjela je sama u jednosobnom apartmanu, posljednjih deset dana boravila je u svojoj sobi, dobivala je hranu i potrepštine na ulazu u sobu.

Ravnateljica Doma Vesna Križan rekla je da se Dom pridržavao svih mjera. 

I stožer Dubrovačko-neretvanske županije u petak je objavio o pojavi virusa u domu za starije. Oboljela je štićenica Doma za starije u Pločama, gdje je ranije pozitivna bila i jedna djelatnica.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene