Obavijesti Video Pretražite Navigacija
omikron nije ukrao božić

Plenković i Božinović: Na Badnjak će se vjerojatno produžiti radno vrijeme ugostiteljima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Andrej Plenković te načelnik Stožera Davor Božinović u srijedu su najavili da će za blagdane kafići i restorani najvjerojatnije raditi dva sata dulje.

Za Božić i Novu godinu ugostiteljskim objektima moglo bi se dopustiti da rade dva sata duže, kazao je Andrej Plenković odgovarajući na pitanja novinara u srijedu pri posjetu tvrtci KFK u Rugvici i Poslovnom parku u Buzinu.

Pročitajte i ovo Građani Španjolske s maskama - 3 Prvi koraci Jedna europska država bori se sa sve više zaraženih, na sastanku će biti odlučeno o obaveznom nošenju maski: ''Zaštita je nužna'' Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa

Isto je potvrdio i potpredsjednik Vlade i Načelnik Stožera civilne zaštite Davor Božinović.

"Pogotovo u doba blagdana, recimo dočeka Nove godine, očekivano je da će se ljudi okupiti. S druge strane potpuno je jasno da je svako veće okupljanje rizik. Razgovarat ćemo s predstavnicima ugostiteljskog sektora upravo da vidimo kako, ukoliko se donese takva odluka, a vjerojatno će se donijeti da se produži sat-dva vremena rad ugostiteljstva, odnosno dopusti okupljanje, da vidimo što se sve može poduzeti da bi se taj rizik umanjio", najavio je Božinović gostujući na HRT-u.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene