Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nada se da će biti konstruktivna

Ministar Horvat ponovno se testirao, ostaje u samoizolaciji: Raspravu o Zakonu o obnovi pratit će od kuće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat objavio je da mu je i drugi test na koronu negativan, ali ostaje u samoizolaciji.

Ministar graditeljstva Darko Horvat kod kuće će pratiti saborsku raspravu o Zakonu o obnovi. Objavio je da mu je i drugi test na koronavirus negativan, ali da prema uputama epidemiologa ostaje u samoizolaciji do petka.

Pročitajte i ovo Darko Horvat, ministar gospodarstva GOST DNEVNIKA NOVE TV Ministar Horvat o 10 milijardi eura pomoći iz EU-a: "Sustavno smo radili da se to dogodi. Lista za izbore? Ja ne krijem ambicije" Slika nije dostupna 2021. će biti bolja Ministar Horvat: "Tko si od poslodavaca isplati didvidendu, morat će vratiti novac od mjera"

Njegov status na Facebooku prenosimo u cijelosti.

''Nakon ponovljenog testiranja na COVID-19, rezultat je na sreću i dalje negativan.
Moja je želja bila odmah se vratiti na posao, no uputa je epidemiologa da ipak ostanem u samoizolaciji još do petka, kad će proći puna dva tjedna od zadnjeg bliskog kontakta.
To znači da me danas nažalost neće biti u Hrvatskom saboru
na predstavljanju konačnog prijedloga Zakona o obnovi, u koji smo od prvog čitanja ugradili neke dobre i kvalitetne prijedloge koji su se pojavili od strane struke i saborskih zastupnika.
Naravno, od kuće ću pratiti cijelu današnju raspravu, za koju se nadam da će biti konstruktivna. Pomno ću slušati i sve amandmane koji će biti predloženi, a neke od njih sigurno ćemo još dodatno razmotriti.
Vjerujem kako će Zakon, uz moguće prihvaćanje pojedinih amandmana i neke dodatne intervencije, u Saboru biti izglasan do kraja idućeg tjedna uz što širi konsenzus'', napisao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene