Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRIMJER DRUGIMA

Pohvalili se da su među boljim županijama po procijepljenosti: "Uskoro će svoju dozu dobiti svi iznad 65"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bjelovarsko-bilogorska županija trenutno je pri vrhu po procijepljenosti stanovništva, a uskoro će biti procijepljene sve osobe starije od 65 godine koje su željele primiti cjepivo, izvijestili su u utorak iz te županije.

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije i ovoga tjedna nastavlja se s cijepljenjem protiv koronavirusa po punktovima prema listi prioriteta Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a osim u Bjelovaru, građani imaju mogućnost cijepiti se i u Čazmi.

Cijepljenje u Bjelovaru organizirano je u srijedu, 28. travnja, u Dvorani europskih prvaka te da je pozvano 510 osoba. U Čazmi će se protiv koronavirusa moći cijepiti u četvrtak, 29. travnja, u školsko-sportskoj dvorani OŠ Čazma, također 510 osoba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Manje zainteresiranih za AZ Dr. Marko Rađa: ''Mogu reći da sam zapravo optimističan, samo kad bismo tjedan-dva stali na balun''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Veterinarska škola u Zagrebu Profesorica tražila da ručnikom prekriju glavu dok ih ispituje online: "Ostala sam u šoku, dijete je odbilo tako odgovarati"

"Ovoga trenutka Bjelovarsko-bilogorska županija pri vrhu je po procijepljenosti stanovništva, a ovako ubrzanim cijepljenjem uskoro će biti procijepljene sve osobe starije od 65 godine koje su željele primiti cjepivo", istaknuli su.

Cijepljenje protiv COVID-19 po punktovima nastavit će se i dalje u gradovima Bjelovarsko-bilogorske županije iz koje su pozvali građane da iskoriste mogućnost cijepljenja kada budu pozvani.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene