Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hebrang tvrdi

'Zagorcu ne treba oduzimati odlikovanja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDZ-ova kluba zastupnika Andrija Hebrang ocijenio je danas da generalu Vladimiru Zagorcu ne bi trebalo oduzimati odličja.

'Poništavaju li Zagorčeva nedjela sva njegova djela u Domovinskom ratu za koja je primio odličja', upitao je Hebrang, kojega su novinari u Saboru zamolili da komentira najavu predsjednika Stjepana Mesića da će Zagorcu oduzeti sva odličja.

Pročitajte i ovo Predsjednik Milanović uručio odlikovanja hrvatskim braniteljima Svečanost u uredu predsjednika Milanović uručio odlikovanja hrvatskim braniteljima: "Svijest o tome što ste učinili za Hrvatsku sve je čvršća u narodu" Dodjela odlikovanja pripadnicima Hrvatskog proljeća Doprinos cjelovitosti RH Milanović odlikovao sudionike Hrvatskog proljeća. Čičak: ''Želim da u Hrvatskoj bude živost koju i vi artikulirate svojim neobičnim izrjavama''

>>Zagorec je mali ugojeni miš i odmah mu uzimam odlikovanja

Hebrang je naglasio da podržava procesuiranje svih koji su se ogriješili u Domovinskom ratu i nakon njega, ali da im ne bi trebalo oduzimati odličja za ratne zasluge. 'Ono za što je odličje dodijeljeno, to je učinjeno. Ako je netko nakon toga učinio nešto protuzakonito, za to postoje nadležni organi', kazao je Hebrang, podsjetivši da presuda protiv Zagorca još nije pravomoćna.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene