Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TEŠKO SE ČEKA VEČER

Uklanja se Advent na Trgu bana Jelačića, sprema se gledanje utakmice: Čekaju se detalji dočeka Vatrenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrene čeka veliki doček po povratku sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Zagreb. Detalji se još razrađuju, neki ovise i o ishodu večerašnje utakmice.

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras u 20 sati igra protiv Argentine u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva.

Pročitajte i ovo Alvarez i suigrači iz Argentine GLAVU GORE I PO BRONCU! Hrvatska nije uspjela: Messi i Argentina potopili snove Vatrenih o novom finalu!

U Gradu Zagrebu rade na tome da organiziraju gledanje utakmica na Trgu bana Josipa Jelačića, a na glavnom zagrebačkom trgu trebao bi biti organiziran i doček Vatrenih s SP-a.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević gori sve Tomašević otkrio detalje velikog dočeka Vatrenih: Odgovorio i na kritike o gradnji stadiona

Detalji se još razrađuju, a dio priprema već je u tijeku. Naime, jutros je počelo uklanjanje božićnih ukrasa s Jelačićeva trga.

Dosad su se utakmice gledale na obližnjem Europskom trgu, ali očekuje se da će večeras na ulicama biti puno više gledatelja.

Pročitajte i ovo Put u Katar - 2 VELIKI INTERES Zbog Vatrenih dižu se i trostruko veći avioni, a neki na polufinale idu zahvaljujući velikom dobitku

Pročitajte i ovo Tamna strana svjetskog prvenstva u Katru - 2 VEČERAS U PROVJERENOM Tamna strana svjetskog prvenstva: Zviždači i novinari o optužbama za korupciju i smrti stranih radnika

Što se tiče dočeka, svi se još sjećaju spektakla 2018. kada je Vatrene dočekalo više od pola milijuna ljudi. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene