Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Službe na terenu

FOTO Prizori s mjesta teške prometne nesreće u Sesvetama, ima ozlijeđenih: "Vrištali su od bolova. Vozač je bio u nesvijesti"

Aktualno Galerija Nesreća u Sesvetama - 4 Nesreća u Sesvetama - 4 Foto: DNEVNIK.hr Nesreća u Sesvetama - 3 Nesreća u Sesvetama - 3 Foto: DNEVNIK.hr Nesreća u Sesvetama - 2 Nesreća u Sesvetama - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Nesreća u Sesvetama - 1 Galerija 1/4 >>
Oko 22 sata u Sesvetama dogodila se teška prometna nesreća.

Oko 22 sata u srijedu dogodila se teška prometna nesreća u Sesvetama.

Na teren su izašla i tri vozila hitne pomoći, ali i vatrogasci koji su izvlačili ozlijeđenu osobu iza automobila. Ozlijeđenih ima još, no u ovom trenutku nema informacija o vrsti ozljeda.
Na mjestu događaja je i policija, a očevid bi trebao pokazati što je dovelo do nesreće.

  Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Krvave i pretučene UZNEMIRUJUĆI VIDEO Objavljena snimka Hamasovih militanata kako maltretiraju izraelske vojnikinje: "Ovo su cionistkinje, tako ste lijepe"

Pročitajte i ovo Osumnjičeni za ubojstvo iz Donjeg Kneginca Ubojstvo u obiteljskoj kući Osumnjičenome za ubojstvo u Donjem Knegincu potvrđen istražni zatvor

"Ozlijeđeni su vrištali od bolova. Vozač je bio u nesvijesti, zaobilazili su velikom brzinom auto i udarili u drugi", ispričao je jedan svjedok za 24 sata.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene