Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog slučaja na Pagu

Socijalni radnici organizirali miran prosvjed: "Istupi nadležnih i stav javnosti nas demovitivira u svemu što radimo"

Prosvjed socijalnih radnika (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Prosvjed socijalnih radnika (Foto: Dnevnik.hr) - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Prosvjed socijalnih radnika (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Prosvjed socijalnih radnika (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Prosvjed socijalnih radnika (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Prosvjed socijalnih radnika (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Prosvjed socijalnih radnika (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Galerija 1/3 >>
Zaposlenici Centra za socijalnu skrb u Zadru i Slavonskom Brodu okupili su se tijekom stanke kako bi izrazili nezadovoljstvo stanjem u sustavu u kojem rade.

Na mirno okupljanje socijalnih radnika pozvao je sindikat zaposlenih u socijalnoj skrbi. Poziv je upućen svim zaposlenim u Hrvatskoj kako bi, među ostalim dali, podršku centru u Zadru zbog slučaja na Pagu.

Pročitajte i ovo Provjereno donosi priču uznemirujuću snimku razgovora djelatnice ureda za socijalnu skrb i djeteta - 8 potresna priča Provjereno donosi uznemirujuću snimku razgovora djelatnice socijalne skrbi i djeteta: ''Može se dogoditi da te smjeste u nekakav dom...'' Obiteljsko nasilje/Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) istražilo Provjereno "On voli malo potegnuti pa dječica pate....": Potresna priča i vriskovi iz šume kod Dugog Sela kao stravično upozorenje svima nama

Podsjetimo, na Pagu je otac s prvog kata bacio svoje četvero djece. Zbog tog je slučaja ministrica obitelji Nada Murganić predložila je da se smijeni ravnateljicu zadarskog centra za socijalnu skrb.

"Ja sam uvjerena da je vidljivo da je ravnateljica odgovorna. Što se tiče moje ostavke, došla sam političkim putem i tako ću i otići", rekla je Murganić.

"Došli smo podržati struku i došli smo jer istupi nadležnih i stav javnosti prema socijalnom radu sve nas demovitivira u svemu što radimo", rekla je jedna od prosvjednica.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene