Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privedena zbog drugog slučaja

Ponovno privedena vlasnica swingerskog kluba, osumnjičen i zaštitar: Sumnja se da su teško ozlijedili 61-godišnjeg Talijana, čeka se odluka o istražnom zatvoru

Aktualno Galerija Vlasnica swingerskog kluba u Rovinju - 2 Vlasnica swingerskog kluba u Rovinju - 2 Foto: DNEVNIK.hr Vlasnica swingerskog kluba u Rovinju - 1 Vlasnica swingerskog kluba u Rovinju - 1 Foto: DNEVNIK.hr Zaštitar swingerskog kluba Zaštitar swingerskog kluba Foto: DNEVNIK.hr Swingerski klub u Rovinju Swingerski klub u Rovinju Foto: DNEVNIK.hr +0 Marko Balen, reporter Dnevnika Nove TV Galerija 1/5 >>
41-godišnja vlasnica poznatog swingerskog kluba iz Rovinja i danas je dovedena na ispitivanje u pulsko tužiteljstvo. Cijeli slučaj prati reporter Dnevnika Nove TV Marko Balen koji se javio uživo iz Pule.

Još se čeka potez Županijskog državnog odvjetništva u Puli. Glavna državna odvjetnica naložila im je preispitivanje odluke kojom su osam osumnjičenih za napad ispred rovinjskog swingerskog kluba Anakonda - pustili na slobodu uz zabranu približavanja žrtvama. U međuvremenu, zbog drugog slučaja teškog ozljeđivanja uhićena je ponovno vlasnica kluba te još jedan osumnjičenik.

41-godišnja vlasnica poznatog swingerskog kluba iz Rovinja i danas je dovedena na ispitivanje u pulsko tužiteljstvo. Uz nju osumnjičen je, doznajemo, i zaštitar i to za incident star dva mjeseca. Sad ih se tereti da su teško ozlijedili 61-godišnjeg Talijana jer se požalio na ponašanje jednog od djelatnika kluba.

Ovaj put Državno odvjetništvo u Puli za njih traži istražni zatvor. Prije nekoliko dana pak drukčija odluka.

Pročitajte i ovo Sergej Trifunović Jako burno Srpski glumac koji je priveden sa splitske plaže otkrio što se događalo: Kažnjen je s 500 eura

41-godišnja vlasnica je za vikend uz još sedmero njih uhićena zbog teškog ozljeđivanja 30-godišnjaka, razbojništva i prijetnji prema više osoba ispred kluba. Pušteni su na slobodu, uz mjere opreza.

Otac napadnutog 30-godišnjaka zbog toga je pisao Glavnoj državnoj odvjetnici - ona je potom provela nadzor i naložila preispitivanje odluke.

"Glavna državna odvjetnica uvijek reagira u situacijama kada niže Državno odvjetništvo počini takvu odluku za koju Državno odvjetništvo smatra da vjerojatno nije ispravna i zato je dala nalog da se ispita zakonitost takve odluke. Ono što sad očekujemo od Županijskog u Puli da što skorije odgovori žrtvi ovog kaznenog djela i da poduzme radnje da se svi okrivljenici u stvari zatvore u istražnom zatvoru", rekla je odvjetnica oštećenog Sineva Vukušić.

Na naš upit što poduzimaju - iz Županijskog državnog odvjetništva u Puli nema odgovora. Otac oštećenog ogorčen poručuje - još nisu poduzeli ništa.

"Napominjem, da napetost na strani žrtava raste i strah i tjeskoba je još veća sve dok se okrivljeni i dalje šetaju okolo i dodatno svojim postupanjem pokazuju agresivnost", rekao je Miroslav Plišo.

"Naravno da su osobe u strahu za vlastiti integritet obzirom da nakon takvog burnog događaja svi ti okrivljenici slobodno šeću gradom, a oni nisu ni na koji način zaštićeni", rekla je Sineva Vukušić.

Osumnjičeni, a i njihovi odvjetnici o cijelom događaju šute. Na ispitivanju su, doznajemo, negirali počinjenje kaznenog djela. Hoće li ipak morati u istražni zatvor - čeka se nova odluka tužiteljstva.

Cijeli slučaj prati reporter Dnevnika Nove TV Marko Balen koji se javio ispred Županijskog suda u Puli.

"U 18:45 u ovu zgradu policija je privela 41-godišnju vlasnicu tog swingerskog kluba, a oko 20 sati očekuje se i privođenje 56-godišnjeg djelatnika. Oni se sumnjiče za nanošenje teških tjelesnih ozljeda talijanskom državljaninu 20. srpnja ove godine ispred tog kluba.

Noviteta o ovom slučaju koji se dogodio u noći s 2. na 3 rujna još uvijek nema. Odvjetnici ništa ne govore, Županijsko državno odvjetništvo ne želi komunicirati s medijima i ne zna se kako će i kada postupiti prema napucima glavne državne odvjetnice koja je tražila preispitivanje odluke da se osam osumnjičenih za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, razbojništvo i prijetnju brani sa slobode, a ne da im se izrekne mjera pritvora barem u trajanju od mjesec dana dok se ne saslušaju svi svjedoci.

Čeka se prvi radni dan kada bi se mogla znati odluka Županijskog državnog odvjetništva o ovom slučaju koji se dogodio nedavno, dok bi odluka istražnog suca o određivanju pritvora mogla biti poznata ili večeras ili sutra ujutro.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene