Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jako burno

Srpski glumac koji je priveden sa splitske plaže otkrio što se događalo: Kažnjen je s 500 eura

Sergej Trifunović
Sergej Trifunović Foto: Dusko Marusic/Cropix
Zbog remećenja javnog reda i mira splitska policija popodne je podnijela optužni prijedlog protiv beogradskog glumca Sergeja Trifunovića koji je na gradskoj plaži pustio psa bez uzice pa se svađao s policajcima. Kažnjen je s 500 eura.

U policiji nisu otkrili identitet, a doznaje se da je 50-godišnji srpski glumac Sergej Trifunović u petak poslijepodne svog psa šetao bez povodca i brnjice po gradskoj plaži Kaštelet što je uznemirilo tamošnje kupače.

Riječ je o psu pasmine njemački ovčar. Nakon što je na plažu na poziv građana stigla policija, Trifunović ih je navodno počeo vrijeđati zbog čega je prijavljen kao i zbog držanja psa bez nadzora.

Pročitajte i ovo Nesreća na Žitnjaku, ilustracija - 1 Poginula na mjestu nesreće Građani ogorčeni nakon stravične nesreće u kojoj je poginula djevojčica: "Strah nas je. Divljanja na ovoj cesti ne prestaju"

Po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira zbog prekršaja za koje je Trifunović prijavljen može se izreći novčana kazna do četiri tisuće eura za vrijeđanje službene osobe te do tisuću eura za držanje psa bez nadzora.

Trifunović je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju rekao: "Još uvijek me drndaju, evo me ovdje na policiji".

Otkrio je da se kupao sa psom, gdje nije vidio znak zabrane za pse, kada je počela drama. 

"Plivali smo u moru, neka luđakinja je to prijavila, pošto se valjda plaši psa. Još mi je rekla da zašto pas nije na povodcu, pa kako će biti kad je plivao sa mnom u moru", rekao je glumac. U trenutku kada je upitan je li vrijeđao policajce, prekinula se veza.

Trifunović je u kasnim večernjim satima izašao sa suda nezadovoljan dobivenom kaznom. Kažnjen je s 500 eura novčane kazne na Općinskom prekršajnom sudu. Mora platiti i 50 eura sudskih troškova, doznaje se na sudu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene