Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkriven na Facebooku

Pedofil iz Dubrovnika nakon članka na DNEVNIK.hr-u priveden na kriminalističko istraživanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Facebook grupi "Stop Pedofiliji SP" objavljena je jeziva prepiska s predatorom iz Dubrovnika.

Nedugo nakon objave na društvenoj mreži, fotografije prepiske ''procurile'' su i po medijima.

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćna presuda Pedofil iz Riječke nadbiskupije osuđen na 8 godina zatvora: Objavljeno što je sve radio Ilustracija Tijekom dvije godine Podignuta optužnica protiv 25-godišnjeg Rusa, u Zagrebu je seksualno zlostavljao dijete

Makedonac na privremenom radu u Dubrovniku svoje je vrijeme kratio krajnje gnjusnom prepiskom s osobom koja mu se predstavila kao 12-godišnja djevojčica iz Zemuna.

Predator iz Dubrovnika prvi je pedofil s područja Hrvatske otkriven na društvenoj mreži ove godine. Radi se o Makedoncu, ocu dvoje maloljetne djece kojemu je Facebook pun obiteljskih fotografija.

Sve podatke koje imamo i prepisku koju smo dobili od administratora Facebook grupe proslijedili smo Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj uz upit što će učiniti u vezi s tim. Doznajemo da je policija reagirala odmah te da je provedeno kriminalističko istraživanje.

"Tragom medijskih objava promptno je odrađeno kriminalističko istraživanje nad navedenom osobom, a o svemu utvrđenom slijedi obavijest nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku", odgovoreno je iz PU dubrovačko-neretvanske za DNEVNIK.hr. Nakon obavljene kriminalističke istrage muškarac je pušten na slobodu.

Što će se događati dalje s njim, za sada se ne zna. Upit o tome poslali smo Županijskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku. Njihov odgovor o daljnjem postupku protiv pedofila objavit ćemo čim ga dobijemo.

Neslužbeno doznajemo da će, nakon policije, reagirati i tvrtka u kojoj je Makedonac zaposlen. S obzirom na to da je bio na privremenom radu u Dubrovniku, upitno je i njegovo daljnje zadržavanje na području Republike Hrvatske.

Aktualno Uzdasi i plač tijekom ekshumacije posmrtnih ostataka Davida Dragičevića: "Ovdje ni mrtvi nemaju mira" Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića (Foto:Avaz/G.Dakić) - 2 Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića (Foto:Avaz/G.Dakić) - 2 Foto: Avaz/G.Daki? Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića (Foto:Avaz/G.Dakić) - 3 Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića (Foto:Avaz/G.Dakić) - 3 Foto: Avaz/G.Daki? Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića (Foto:Avaz/G.Dakić) Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića (Foto:Avaz/G.Dakić) Foto: Avaz/G.Daki? Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića (Foto:Avaz/G.Dakić) - 4 Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića (Foto:Avaz/G.Dakić) - 4 Foto: Avaz/G.Daki? Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića (Foto:Avaz/G.Dakić) - 1 Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića (Foto:Avaz/G.Dakić) - 1 Foto: Avaz/G.Daki? +0 Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića (Foto:Avaz/G.Dakić) - 5 Svijet Uzdasi i plač tijekom ekshumacije posmrtnih ostataka Davida Dragičevića: "Ovdje ni mrtvi nemaju mira" 1/6 >>

Aktualno Odbijenica Grada Supetra Počasnom bleiburškom vodu pravi je hit na društvenim mrežama +0 Komemoracija na Bleiburgu (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Odbijenica Grada Supetra Počasnom bleiburškom vodu pravi je hit na društvenim mrežama 1/1 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene