Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić)

U Facebook grupi "Stop Pedofiliji SP" objavljena je jeziva prepiska s predatorom iz Dubrovnika.


Nedugo nakon objave na društvenoj mreži, fotografije prepiske ''procurile'' su i po medijima.

Vezani članci Prosvjednica drži fotografiju Jeffreyja Epsteina (Foto: AFP) Jeffrey Epstein za izvršitelja oporuke odabrao - Zagrepčanina: "Šokiran sam! Neću to napraviti" Zlostavljanje djeteta, ilustracija (Foto: Getty images) Stravično zlostavljanje: Majka je došla po sina pred školu, ali njega nije bilo... Ono što je otkrila užasnulo ju je

Makedonac na privremenom radu u Dubrovniku svoje je vrijeme kratio krajnje gnjusnom prepiskom s osobom koja mu se predstavila kao 12-godišnja djevojčica iz Zemuna.

Predator iz Dubrovnika prvi je pedofil s područja Hrvatske otkriven na društvenoj mreži ove godine. Radi se o Makedoncu, ocu dvoje maloljetne djece kojemu je Facebook pun obiteljskih fotografija.

Sve podatke koje imamo i prepisku koju smo dobili od administratora Facebook grupe proslijedili smo Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj uz upit što će učiniti u vezi s tim. Doznajemo da je policija reagirala odmah te da je provedeno kriminalističko istraživanje.

"Tragom medijskih objava promptno je odrađeno kriminalističko istraživanje nad navedenom osobom, a o svemu utvrđenom slijedi obavijest nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku", odgovoreno je iz PU dubrovačko-neretvanske za DNEVNIK.hr. Nakon obavljene kriminalističke istrage muškarac je pušten na slobodu.

Što će se događati dalje s njim, za sada se ne zna. Upit o tome poslali smo Županijskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku. Njihov odgovor o daljnjem postupku protiv pedofila objavit ćemo čim ga dobijemo.

Neslužbeno doznajemo da će, nakon policije, reagirati i tvrtka u kojoj je Makedonac zaposlen. S obzirom na to da je bio na privremenom radu u Dubrovniku, upitno je i njegovo daljnje zadržavanje na području Republike Hrvatske.

Uzdasi i plač tijekom ekshumacije posmrtnih ostataka Davida Dragičevića: "Ovdje ni mrtvi nemaju mira"

Odbijenica Grada Supetra Počasnom bleiburškom vodu pravi je hit na društvenim mrežama