U Facebook grupi "Stop Pedofiliji SP" objavljena je jeziva prepiska s predatorom koji trenutačno na radu u Dubrovniku.

Galerija


Makedonac na privremenom radu u Dubrovniku svoje je vrijeme kratio krajnje gnjusnom prepiskom s osobom koja mu se predstavila kao 12-godišnja djevojčica iz Zemuna.

Vezani članci Pedofil, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Šokantni slučajevi od kojih će vam se okrenuti želudac: Pedofilima u Srbiji stigao "Armagedon" Policija u Srbiji, ilustracija (Foto: Pixsell,Davor Javorović) Strava u Srbiji: Nogometni trener mjesecima silovao dječaka, obećavao mu uspješnu sportsku karijeru

Facebook grupa "Stop pedofili SP" objavila je niz screenshotova muškarca koji u svojim porukama nagovara djevojčicu da se fotografira gola i pošalje mu fotografije. On joj je, kako bi je oslobodio "straha" poslao svoje fotografije s radnog mjesta, fotografiju osobne iskaznice, ali i genitalija.

Pedofil iz Dubrovnika (Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP)
Pedofil iz Dubrovnika (Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP) - 2

U samom početku piše da ima 28 godina, dvoje djece te da je iz Makedonije, a da privremeno radi u Dubrovniku.

U prepisci se vidi mnoštvo njegova nagovaranja djevojčice na skidanje odjeće i fotografiranje, ispitivanje što trenutno ima od odjeće na sebi, a na njezine odgovore kako ju je strah i sram te da je mala, odgovorio joj je da to nema veze.

Pedofil iz Dubrovnika (Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP)1
Pedofil iz Dubrovnika (Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP)1

Napisao joj je i kako "mu se je*e" te da se želi "napaliti" jer želi "dr*ati". Savjetuje osobi s druge strane da pobriše poruke kako ih ne bi vidjela njezina majka.

Cijeli razgovor s predatorom fotografiran je i objavljen u zatvorenoj grupi na Facebooku. Fotografije objavljujemo uz dozvolu administratora, koji upozoravaju roditelje da u svakom trenutku na društvenoj mreži na njihovu djecu vreba tisuće pedofila s ovog područja.

Pedofil iz Dubrovnika (Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP)2
Pedofil iz Dubrovnika (Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP)2

Predator iz Dubrovnika prvi je pedofil s područja Hrvatske otkriven na društvenoj mreži ove godine. Radi se o Makedoncu, ocu dvoje maloljetne djece kojemu je Facebook pun obiteljskih fotografija.

Sve podatke koje imamo i prepisku koju smo dobili od administratora grupe proslijedili smo MUP-u i Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj uz upit što će učiniti po pitanju toga. Odgovor policije objavit ćemo čim ga dobijemo.