Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ŽUPANIJSKA ORGANIZACIJA HDZ-A

Nakon provale, bjelovarski HDZ prijavio još jedan napad: ''Bačena je zapaljiva naprava. Što je iduće u tom ludilu mržnje?''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije tri dana je provaljeno u prostorije Županijske organizacije HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije. Danas u priopćenju navode da je bačena zapaljiva naprava.

Županijska organizacija HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije navodi u priopćenju da je na njihove prostorije bačena zapaljiva naprava. Priopćenje županijskog HDZ-a prenosimo u cijelosti.

''Nakon što su prije tri dana provaljene i devastirane prostorije Županijske organizacije HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije, nasilje je eskaliralo: na sjedište naše stranke u Bjelovaru danas je bačena zapaljiva naprava. Što je iduće u tom ludilu mržnje?

Pročitajte i ovo Krešimir Luetić Sve češće Zgroženi policijskom odlukom o napadu na liječnicu: ''Mislimo da je to pogrešno, da se radi o lošoj poruci''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna eksplozija kod manastira VIDEO I FOTO Maturant se raznio u manastiru zbog maltretiranja časnih sestara: U eksploziji ozlijeđeno sedam učenika

Očekujemo od nadležnih tijela, kojima smo odmah prijavili i novi napad, da čim prije otkriju počinitelja ili počinitelje.

Pozivamo sve političke opcije da oštro osude ovaj nemili čin te da odgovornom politikom i primjerenom komunikacijom zajedno pridonesemo deeskalaciji tenzija u hrvatskom društvu, tenzija koje pojedini akteri, nažalost, svjesno podjaruju svojom radikalnom, huškačkom retorikom'', zaključili su u svom priopćenju iz županijskog HDZ-a.

''Nepoznati počinitelj je u Bjelovaru bacio neutvrđeni zapaljivi predmet na zgradu u kojoj se nalazi sjedište jedne političke stranke'', priopćili su iz PU bjelovarsko-bilogorske. Kazali su da je u tijeku kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih činjenica navedenog događaja, kao i pronalaska počinitelja.

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene