Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga u tijeku

Provalili u prostorije županijskog HDZ-a: ''Nedavno nam je netko mokrio po ulaznim vratima i to snimao''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ Bjelovarsko-bilogorske županije izvijestio je u nedjelju da im je provaljeno u stranačke prostorije te su pozvali policijske djelatnike da poduzmu sve što je u njihovoj moći kako bi se otkrio počinitelj ili počinitelji.

''Ovim putem želimo obavijestiti javnost da nas je jutros neugodno iznenadio prizor koji smo zatekli u našim stranačkim prostorijama. Naime netko je obio ulazna vrata i silom ušao u naše prostorije te nakon toga provalio i vrata od tajništva i praveći nered prevrnuo ormare i ladice u kojima se čuva administrativna dokumentacija", navodi se u priopćenju županijskog HDZ-a.

Dodaju da su prije nepunih mjesec dana imali još jednu situaciju na koju, navode, nisu htjeli reagirati. Tada im je nepoznata osoba mokrila po ulaznim vratima stranačkih prostorija te je svoj čin snimila i objavila na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna pala četvorka Policija uhvatila podmuklu pljačkašku bandu: Starcima "dezinficirali od korone" gotovo 300 tisuća kuna

Pročitajte i ovo Provala (Foto: Getty Images) Pokrao gotovo 150.000 kuna Svestrani serijski provalnik uhvaćen nakon 57 akcija: Vozio ukraden auto, živio ilegalno u stanu, provaljivao u ribarnice...

"Sada ne možemo ne reagirati jer se radi o nasilju kojeg se mora osuditi. Ne želimo špekulirati, ali se pitamo koji su to motivi s kojima netko provaljuje u stranačke prostorije?" - navela je u priopćenju bjelovarsko-bilogorska organizacija HDZ-a koja ističe da bi policija morala otkriti tko je taj i s kojim motivima to čini.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene