Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U veljači je Kolinda Grabar Kitarović objavila biografiju koja je privukla pozornost javnosti. Više je nema.


Nakon što je Ivu Josipovića smjestila u rubriku bivši, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u veljači je na službenim stranicama objavila neobičnu biografiju koja je privukla pozornost javnosti. Naime, umjesto da navede službene podatke predsjednica je odlučila opisati svoje sretno djetinjstvo.

Vezani članci Pantovčak, ilustracija Pobijedio je na izborima, ali na Pantovčak neće tako brzo: Kada će Zoran Milanović preuzeti dužnost? Dario Juričan (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Dario Juričan – Želim biti Milan Bandić, predsjednik RH za film "Gazda'' dobio je nagradu, a sad snima "Kumeka"

'Bila sam dijete prirode. Vješto se penjala po stablima, kopala zemunice, trčala po pustim poljima dok je vjetar šibao moje lice, uvijek zarumenjeno od sunca ili vjetra. Pomalo dječački mogla sam se popeti na svako stablo, ljuljajući se nad bistrinom Rječine, puštajući se bez straha u hladnu, duboku vodu, izranjajući i hvatajući zrak u plućima i plavetnilo neba u oku', napisala je tada predsjednica.

'MINISTRE, ZOVE VAS PREMIJER!' Grabar Kitarović posjetila Jakovinu, a on pobjegao

Nekoliko mjeseci kasnije, ovu je biografiju zamijenio službeni, politički životopis.

'Rođena je 29. travnja 1968. u Rijeci gdje pohađa osnovnu školu, a srednju školu završava u Los Alamosu u Sjedinjenim Američkim Državama', početak je kratkog životopisa koji u cijelosti možete pročitati OVDJE.

A ako se želite prisjetiti što je još, osim gore citiranog dijela, u veljači napisala predsjednica, to možete učiniti OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook