Obavijesti Video Pretražite Navigacija
osumnjičena 47-godišnjakinja

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Strašne scene kraj Zagreba: Mrtve životinje na zapuštenom imanju, spasitelji ne mogu zaustaviti suze

Zagrebačka policija prijavila je 47-godišnjakinju na čijem su zapuštenom imanju u Dubravici kod Zaprešića životinje bile izložene nepotrebnim patnjama.

Policijska uprava zagrebačka (PUZ) izvijestila je da je 47-godišnjakinja prijavljena zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubijanja ili mučenja životinja na temelju dojave Policijskoj postaji Zaprešić o mogućoj sumnji na zlostavljanje životinja.

U policiji preciziraju kako postoji sumnja da je 47-godišnjakinja nabavila i potom na prostoru zapuštenog imanja, u metalnim boksovima i u gospodarskim objektima, držala deset pasa različitih pasmina i starosti te jedno jare kojima nije redovito osiguravala dovoljnu količinu vode, hrane i veterinarsku skrb.

  Pročitajte i ovo Ilustracija Uhićen je Na trgu mahao pištoljem i zapucao pa se dao u bijeg: Metak pogodio prolaznika

  Pročitajte i ovo Ilustracija Progovorio i pilot Lolita Express - mračna tajna koja povezuje Clintona, Trumpa i Eipsteina: Žrtve otkrile detalje paklenog aviona i kreveta na kojem su ispunjavale bolesne fantazije bogataša

 

Pročitajte i ovo Ilustracija - 4 Važno je znati Sreli ste psa sa žutom maramom? Ovo nikako nemojte učiniti

Sumnja se da je takvim postupanjem izložila životinje nepotrebnim patnjama, zbog čega su dva psa i jedno jare, uslijed izostanka veterinarske skrbi, uginuli, dok su ostale životinje bile teško zlostavljane i nanesena im nepotrebna bol i patnja.

Pročitajte i ovo Snijeg u Švedskoj - 1 Zatvorene škole i prometnice Ekstremna hladnoća okovala Europu: Poginuli majka i sin, tijela im jedva pronašli

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene