Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Progovorio i pilot

Lolita Express - mračna tajna koja povezuje Clintona, Trumpa i Eipsteina: Žrtve otkrile detalje paklenog aviona i kreveta na kojem su ispunjavale bolesne fantazije bogataša

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Stotine stranica otpečaćenih dokumenata objavljene su sinoć, a povezane su s milijarderom pedofilom Jeffreyjem Epsteinom. Očekuje se da će više dokumenata u slučaju biti objavljeno u idućim danima.

U brojnim sudskim dokumentima koji su objavljeni danas otkrivene su brojne osobe koje su povezane s ozloglašenim seksualnim prijestupnikom Jeffreyjem Epsteinom. Među njima se nalaze i dvojica bivših američkih predsjednika SAD-a - Bill Clinton i Donald Trump, piše CNN.

Milijardera s bivšim predsjednicima povezuje afera Lolita Express, čije je detalje otkrio pilot Lawrence Visoski tijekom suđenja Epsteinovoj madam Ghislaine Maxwell, bivšoj suradnici milijardera i pedofila, koje je održano 2021. godine.

Pod prisegom Lawrence Visoski potvrdio je da su putnici u zrakoplovu bili bivši predsjednici Donald Trump i Bill Clinton, kao i princ Andrew.

Jeffrey Epstein koristio je avion za zlostavljanje maloljetnih djevojaka te ih prevozio između svojih rezidencija diljem SAD-a.

Luksuzni zrakoplov Boeing 727 bio je u Epsteinovu vlasništvu, a njegove žrtve kažu da je organizirao orgije u tromotornom komercijalnom zrakoplovu. U zrakoplovu je sve bilo luksuzno - od namještaja, kuhinje do prostranog salona i glavne spavaće sobe.

Pročitajte i ovo Eksplozije u Iranu - 2 84 umjesto 103 Značajno se smanjio broj ubijenih u strašnim eksplozijama kod grobnice, Iran objasnio zašto

Pročitajte i ovo Ilustracija Zato što se može Slovenac već 12 godina na bolovanju! "To su enormna povećanja. I zato je to toliko zabrinjavajuće"

Žrtve su otkrile da je Epstein imao veliki krevet u avionu na kojem su gosti imali grupni seks s mladim djevojkama, ispunjavajući tako svoje bolesne fantazije.

Visoski je za Epsteina radio od 1991. do 2019. godine, pred sudom je rekao da je Maxwellova vodila računa o svim njegovim imanjima. Na pitanje o njihovu odnosu rekao je da smatra da je to bilo više osobno nego poslovno. Dodao je i da je ona bila druga osoba u hijerarhiji.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Superizborna godina Plenković na prvoj sjednici Vlade u 2024. o uspjesima i paketu poreznih izmjena: "Našim će građanima rasti plaće"

Pročitajte i ovo Ilustracija Strava u SAD-u! Dječak (10) ubio svog vršnjaka nakon utrke u kojoj je izgubio, otac mu pomogao zataškati zločin: "Platit će za ovo"

Pilot aviona navodno je izvršio oko tisuću letova u tom periodu. Trump bio u Epsteinovu zrakoplovu prije nego što je postao predsjednik.

Visoski je rekao sudu da se sjeća da je princ Andrew bio putnik u avionu, kao i glumci Kevin Spacey i Chris Tucker. Prisjetio se i violinista Itzhaka Perlmana. Spomenuo je i tehnološkog mogula Billa Gatesa te političara i bivšeg astronauta Johna Glenna.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene