Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozila bez vozačke dozvole

Ministri na pitanje treba li Žalac podnijeti ostavku: "Tko je bez grijeha, neka prvi baci kamen", "To je formalni propust"

Ministar Darko Horvat (Foto: Dnevnik.hr)
Ministar Darko Horvat (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Ministar gospodarstva Darko Horvat danas je komentirao slučaj ministrice regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijele Žalac, koja je u subotu u prometnoj nesreći ozlijedila 10-godišnju djevojčicu, pri čemu nije imala važeću vozačku dozvolu.

Na pitanje treba li ministrica podnijeti ostavku, Horvat je kazao kako je Žalac  privatno i poslovno vrlo odgovorna te će "zauzeti određen stav".

Pročitajte i ovo Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći

"Budimo strpljivi da porazgovara s premijerom, siguran sam da će biti izjava za medije. Ona se prije svega brine o dobrobiti djeteta. Ja nisam za ostavke u politici", kazao je Horvat.

Na ponovljeno pitanje bi li on na njezinu mjestu podnio ostavku, Horvat je rekao da se sve što se dogodilo ministrici može dogoditi i bilo kojem ministru. 

"Suosjećam s njom, tko je bez grijeha, neka prvi kamen baci", rekao je Horvat.

Slučaj je komentirao i ministar zdravstva Milan Kujundžić

"Nesreća se svakome može dogoditi. Ministrica Žalac ne bi trebala podnijeti ostavku. Što se tiče činjenice da je ministrica vozila bez valjane vozačke dozvole, to je samo formalni propust", kazao je Kujundžić. 

Aktualno Internet je uvjeren da na ovoj slici s Donaldom Trumpom nije Melania: Tko je onda ta žena?! Donald Trump, Melania Trump (Foto: AFP) Donald Trump, Melania Trump (Foto: AFP) Foto: Afp Melania i Donald Trump (Foto: Getty) Melania i Donald Trump (Foto: Getty) Foto: Getty Melania Donald Trump (Foto: Getty) Melania Donald Trump (Foto: Getty) Foto: Getty Melania Donald Trump (Foto: Getty) Melania Donald Trump (Foto: Getty) Foto: Getty Melania i Donald Trump (Foto: Getty) Melania i Donald Trump (Foto: Getty) Foto: Getty +4 Melanija izlazi iz zrakoplova (Foto: AFP) Celebrity Internet je uvjeren da na ovoj slici s Donaldom Trumpom nije Melania: Tko je onda ta žena?! 1/10 >>

Aktualno Ne znamo koja je ljepša: Atraktivne ljepotice plijenile pažnju u golišavim izdanjima i umalo pokazale grudi Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Izabel Goulart, Bruna Marquezine (Foto: Profimedia) Izabel Goulart, Bruna Marquezine (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Izabel Goulart, Bruna Marquezine (Foto: Profimedia) Izabel Goulart, Bruna Marquezine (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Izabel Goulart (Foto: Instagram) Izabel Goulart (Foto: Instagram) Foto: Instagram Kevin Trapp, Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Kevin Trapp, Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia +5 Izabel Goulart (Foto: Instagram) Celebrity Ne znamo koja je ljepša: Atraktivne ljepotice plijenile pažnju u golišavim izdanjima i umalo pokazale grudi 1/11 >>

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene