Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Analiza Sabine Tandara Knezović

"Ona je prva, ona je ta koja donosi zakone i ona je ta koja mora biti svijetli primjer"

Sabina Tandara Knezović (Foto: Dnevnik.hr)
Sabina Tandara Knezović (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Sabina Tandara Knezović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Reporterka Dnevnika Nove TV Sabina Tandara Knezović analizirala je slučaj ministrice EU fondova Gabrijele Žalac koja je sudjelovala u nesreći u Vinkovcima. Ministrica je vozila bez valjane vozačke dozvole.

"Iz Vlade su poručili kako za ministricu neće biti sankcija. Kažu, to što joj je istekla vozačka dozvola tek je prometni prekršaj koji je ministrica platila na licu mjesta. Sama ministrica mi je kazala da nije imala pojma da joj je istekla vozačka dozvola, dok ju policajac, na licu mjesta nije priupitao da mu pokaže dokumente", kaže Tandara Knezović i dodaje kako je činjenica da se to svakome može dogoditi.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Zoran Milanović Na svečanom dočeku Rafalea FOTO/VIDEO "Nisam ga vidio": Pogledajte kako je izgledao prvi susret Plenkovića i Milanovića nakon izbora Rafalei dolaze u Hrvatsku Povijesni prelet FOTO/VIDEO Hrvatska vojska ulazi u 21. stoljeće: Više od milijardu eura za nove moćne čuvare neba

"Olakotna okolnost ministrici je to što nije brzo vozila, što nije bila alkoholizirana, što je dijete izletjelo. S druge strane, ono što joj nije olakotna okolnost je to što je ministrica hodala s nevažećim dokumentom.

Ona je ministrica, ona je prva, ona je ta koja donosi zakone i propise, ona je ta koja drugima govori na koji način treba raditi i postupati i ona je ta koja mora biti svijetli primjer svima ostalima u zemlji.

S druge strane, nije bilo za očekivati da će iz Vlade doći neka žustrija reakcija. Niti dosadašnje Vlade nisu sankcionirale svoje ministre i kada su bili u puno težim situacijama nego što je ministrica Žalac.

Svi se vole pozivati na europski duh i europska pravila, pa i premijer Plenković, no u ovakvim situacijama taj duh nestane", naglasila je Tandara Knezović.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Aktualno Policija objavila detalje nesreće, ministrica vozila s nevažećom vozačkom dozvolom. Očevidac: ''Vidio sam je, bila je u šoku'' Ministrica regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijela Žalac gošća Dnevnika Nove TV (Video: Dnevnik Nove TV) - 2 Ministrica regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijela Žalac gošća Dnevnika Nove TV (Video: Dnevnik Nove TV) - 2 Foto: Dnevnik Nove TV +0 Gabrijela Žalac (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Crna kronika Policija objavila detalje nesreće, ministrica vozila s nevažećom vozačkom dozvolom. Očevidac: ''Vidio sam je, bila je u šoku'' 1/2 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene